• Son
Ev Ürünleri Bambu Çamaşır Sepeti, Kapaklı Katlanabilir Çamaşır Kutusu ve Çıkarılabilir Pamuklu çamaşır Torbası Çamaşır Kutusu,

Ev Ürünleri Bambu Çamaşır Sepeti, Kapaklı Katlanabilir Çamaşır Kutusu ve Çıkarılabilir Pamuklu çamaşır Torbası Çamaşır Kutusu,

₺ 224.10
sayı
Mağazada

Klipsli kapak : Kapağın bir klipsle sabitlenmesi kolaydır, sadece birkaç saniye sürer, çamaşır torbasını çıkarmak ve çamaşırları çamaşır makinesine koymak istiyorsanız, çamaşır sepetinden çıkarabilirsiniz.Güçlü kararlılık : Bambu yenilenebilir ve dayanıklı bir doğal malzemedir.Çok kararlı ve güçlü, çatlamaz veya deforme olmaz, sağlam çamaşır kutusu giysilerin çoğuna dayanabilir.Küçük detaylar, büyük efektler : giysileri tek elle çamaşır makinesine taşımanıza gerek yok; sadece çamaşır torbasını sepetten çıkarın!Yan tutamaklar ayrıca kutunun kolayca taşınmasına yardımcı olur.Evde temel bilgiler : kirli kıyafetleri 13.8 inç * 13.8 inç * 19.7 inç, 15.7 inç*9.8 inç * 21.7 inç, kapaklı bir sepete koyun, kirli kıyafetleri saklamak için köşeye koyun.Dahil : dayanıklı bambu çamaşır sepeti, kirli giysiler ve yatak takımları için bol miktarda alan sağlar.Daha kolay çamaşır günü yap.*34.4 ınstyle : uygulama modern ve simple Specification : ayrılabilir ve foldable Scope : kirli giysiler engel, hareketli, doğal malzemeler, çevre koruma Yapılmış saklama kutusu, çamaşır basket Features : senin sağlığını korumak ve ailenden*9,8, 15, 7'de*7'de*13.8 adı : çok Fonksiyonlu depolama basket Material : Bamboo Size : 13,8.Büyük kapasiteli, çoğu giysi ve oyuncağı kolayca barındırabilir.Kapak ve sap ile, tozu önleyerek taşımak ve taşımak için rahat ve hızlıdır pollution.It kullanılmadığı zaman demonte edilebilir ve katlanabilir, yerden tasarruf sağlar.İpuçları : 1. Yukarıdaki boyut parametrelerinin tümü manuel olarak ölçülür, 1 ~ 2 cm hata olacaktır, anlayışınız için teşekkür ederiz2. Monitör kalibrasyonunun tutarsızlığı nedeniyle, fotoğrafta gösterilen ürünün rengi gerçek üründen biraz farklı olabilir, lütfen gerçek ürüne bakın3. Ürün kalitesinden çok eminiz ve ürün kalitesini garanti ediyoruz.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz veya memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, istediğiniz zaman size tatmin edici çözümler ve hizmetler sunmayı garanti ederiz.

Ana özellikleri

detachable and foldable :
Scope of application:
dirty clothes hamper, moving, storage box, laundry basket
Features:
Made of natural materials, environmental protection, protect the health of you and your family. Large capacity, can easily accommodate most clothes and toys. With lid and handle, it is convenient and quick to move and transport, preventing dust pollution. It can be disassembled and folded when not in use, saving space.
1. The above size parameters are all manually measured, there will be 1~2cm error, thank you for your understanding :
2. Due to the inconsistency of the monitor calibration, the color of the product shown in the photo may be slightly different from the actual product, please refer to the actual product :
3. We are very confident in product quality and guarantee product quality. If you have any questions or dissatisfaction with the product, please contact us, we guarantee to provide you with satisfactory solutions and services at any time :

Müşteri seçim