• Son
Onsınıc Fan Toz Kapağı Elektrikli Fan Ayakta Koruyucu Her Şey Dahil Kapak Fermuarlı Ev Toz Geçirmez Dekor

Onsınıc Fan Toz Kapağı Elektrikli Fan Ayakta Koruyucu Her Şey Dahil Kapak Fermuarlı Ev Toz Geçirmez Dekor

₺ 148.50
sayı
Mağazada

Dayanıklı ve hafif malzeme, yıkanması kolay ve uzun süre kullanılabilir.Fermuar ve kravat tasarımı ile sökülmesi, temizlenmesi ve saklanması da kolaydır.Her şey dahil zemin tipi fan kapağı, su geçirmez,toz geçirmez ve temizlenmesi kolaydır.Renk, harika ve mükemmel görünüyor, ev hayatını basit ama modaya uygun bir şekilde dekore ediyor.Fanınızı, ısıtıcınızı vb.Korumak için bu fan toz geçirmez kapağını kullanabilirsiniz.Şartname : Boyutu : S - 35*93 cm ; L - 35*136 cm.Öğe türü : Fan toz geçirmez kapak.Ana malzeme : PEVA.Renk : gri, bej mevcuttur.Not : 1.1 inç = 2.54 cm / 1 cm= 0.39 inç.2.Aslında elle ölçülen boyut bazı hatalar olabilir, ± 1 cm aralığında, gerçek boyut ayni hakim lütfen.3.Nedeniyle farklı aydınlatma ve çekim koşulları, resim renk gerçek ürün ile biraz farklılıklar olabilir, ayni hakim lütfen.Paket İncluding1pc * elektrikli fan kapağı.

Ana özellikleri

Size:
S - 35*93 cm ; L - 35*136 cm.
Item type:
Fan dustproof cover.
Main material:
PEVA.
Color:
gray, beige are available.
1.1 inch= 2.54cm/1cm= 0.39inch. :
2.Actually manually measured size may have some errors, it is in the range of ± 1cm, actual size please prevail in kind. :
3.Due to different lighting and shooting conditions, the picture color may has a little differences with actual product, please all to prevail in kind. :
Package Including :
1pc*electric fan cover :

Müşteri seçim