• Son
Katlanır Roma Sandalye Tezgah Geri Hiperekstansiyon, ayarlanabilir AB Tezgah Hiperekstansiyon Egzersiz Gücü Eğitim Geri Makineleri

Katlanır Roma Sandalye Tezgah Geri Hiperekstansiyon, ayarlanabilir AB Tezgah Hiperekstansiyon Egzersiz Gücü Eğitim Geri Makineleri

₺ 294.27
sayı
Mağazada

- Maksimum yük : 300kg /660lbs (ınc.Kullanıcı) - L : 117 cm - W : 55.5 cm - H : 86 cm (Yüksekliği karşılamak için ayarlanabilir ayaklık ve sırtlık). - Hafif egzersiz tezgahı : egzersiz yapmak istediğinizde kolayca taşıyabilirsiniz. - Tam Vücut Antremanı için Mükemmel : Güç ve ab antremanı için eğik kas egzersizi, bel ve push-ups.It evde veya spor salonunda tam vücut antremanı için harika bir cihaz. - Ağır Hizmet Tipi Yapı : Egzersiziniz için size daha fazla stabilite ve güvenlik sağlayan sağlam ve dayanıklı boru şeklindeki yapı.Yüksek yoğunluklu form dolgusu size daha fazla konfor sağlar. - Katlanır pedal tasarım roma sandalye : yerden tasarruf ve depolama ve taşıma için uygun. - Evde antrenman yapabiliyorken neden spor salonunda saatler geçiriyorsun?Bu egzersiz tezgahı, spor salonunun kalitesini evinize getirmenizi sağlar.Absinizi şekillendirmek için mükemmel!- Özellikler : Malzeme : Çelik Yapı + PU deri + Köpük sponge Unfolded Boyutu : L : 117 cm - W : 55, 5 cm - H : kullanıcının dahil 86cm Max ağırlığı yük : 300kg/660lbs () - Geri Toplar Tezgah Roma Sandalye : (1)bel, omurga ve karın kasları Güçlendirmek, kan dolaşımını artırmak ve nihai klima için hassas bir açıya Ayarlayın (2)ağrı hafifletmeye yardımcı, Yumuşak, kalın yastıkları(3)maksimum destek ve konfor sağlar Köpük silindirleri egzersiz sırasında güvenli bir yerde tutacak, kaplama ile Ağır çelik yapı, (4)son yapılan Ağır kaplama ile görev çelik yapı bu fitness ekipmanları, dayanıklılık ekler.Tıklayın ve şimdi sipariş verin!- Paket içeriği : 1 x tezgah-Not : 1. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.2. Manuel ölçüm, 1-3 cm hata olacak, lütfen anlayın.3. Renk anlayışındaki hafif ve kişisel farklılıklar nedeniyle, ayni hakim olan küçük renk farkı olacaktır.

Ana özellikleri

Material:
Steel Construction + PU leather + Foam sponge
Unfolded Size:
L
Max weight load:
300kg/660lbs(including user)
- Back Hyperextension Bench Roman Chair:
(1)Strengthen your lower back, spine and abdominal muscles, Also help improve blood circulation and relieve pain :
(2)Set to a precise angle for ultimate conditioning, Soft, thick cushions provide maximum support and comfort :
(3)Foam rollers will keep you securely in place while you exercise, Heavy-duty steel construction with coated finish, made to last :
(4)Heavy-duty steel construction with coated finish adds to the durability of this fitness equipment. Click and order now! :
- Package Includes:
1 x Bench :
- Note:
1. Have any questions, please feel free to contact us. :
2. Manual measurement, there will be 1-3cm error, please understand. :
3. Due to light and personal differences in color understanding, there will be small color difference, in kind prevail. :

Müşteri seçim