• Son
Beyzbol Trophy-Ödül Trophy için Spor Turnuvaları, Yarışmalar, Partiler, Kristal Trophy Butik Sanat Trophy (Renk: Altın, Boyutu:

Beyzbol Trophy-Ödül Trophy için Spor Turnuvaları, Yarışmalar, Partiler, Kristal Trophy Butik Sanat Trophy (Renk: Altın, Boyutu:

₺ 219.39
sayı
Mağazada

★【Güvenli ve sağlıklı malzemeler】 - Kupa, toksik olmayan, tatsız, güvenli ve sağlıklı, yüksek kaliteli reçineden yapılmıştır. ★【Fan hatıra hediyesi】 - UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, hayranların en sevdiği dekorasyondur ve çocukların hobisi olarak kullanılabilir.Gururla evde sergileyebilirsiniz. ★【Çoklu boyutlar】 - Farklı boyutlarınız için farklı boyutlar uygundur preferences.It ödüllendirme için çok uygundur ve her katılımcıyı etkileyebilir. ★【Mükemmel işçilik】 - Kupa, kişisel onuru gösteren güzel çizgiler, rahat el hissi ve parlak renkler ile elle parlatılır. ★【%100 yüksek kaliteli hizmet】 - Herhangi bir sorunuz varsa, e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz ve size aktif olarak cevap vereceğiz.Bu mağazanın daha fazla seçeneği olacak. ★Futbol şampiyonası kupaları, evde veya başka yerlerde kitap raflarını süslemek veya saklamak için kullanılabilecek hayranların en sevdiği süslemelerdir.Her futbol taraftarının böyle bir kupası olmalı.-Lütfen sipariş oluşturulduktan sonra 24 saat içinde gravür gereksinimlerini aşağıdaki biçimde gönderin.Özel gereksinimler olmadan, parsel yazı olmadan gönderilecektir.- Bir kupa, bir şampiyonun en emin onurudur.-Yüksek tokluk, yüksek dayanıklılık, korozyon direnci, benzersiz sanatsal tasarım ve mükemmel işçilik en iyi seçimdir.- Ürün zengin renk ve dolu.★Ürün rengi : Altın★Ürün malzemesi : Reçine★Boyut : 29*8cm(11.4*3.1 inç)★Uygulama kapsamı : oyunlar, hediyeler, koleksiyonlar, ev dekorasyonu için uygundur★Notlar : ★Sadece şampiyonluk kupaları satıyoruz, her şey sahne.★Nedeniyle farklı manuel ölçüm yöntemleri, hata 1-2 cm.★Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorunu çözmenize yardımcı olacağız.

Ana özellikleri

Müşteri seçim