• Son
GLALAXY Banyo Salıncak Havlu Barlar, Döner Havlu Demiryolu 3 Kol Duvara Monte El Havlu Askısı Tutucu, Havlu Askısı için Banyo

GLALAXY Banyo Salıncak Havlu Barlar, Döner Havlu Demiryolu 3 Kol Duvara Monte El Havlu Askısı Tutucu, Havlu Askısı için Banyo

₺ 60.00
sayı
Mağazada

Yüksek kaliteli abs malzeme, dayanıklı, iyi, çoğu duvara uyum sağlar ve duvara zarar vermez.Bu döner havlu askısı, birbirine dokunmadan hem ıslak hem de kuru havluları asmanıza izin veren 180 derece dönen 3 salıncak koluna sahiptir.Üzerine 3 havlu veya eşarp asabilir, hatta bir kravat bağlayabilir, kuru, düzenli ve bulunması kolay hale getirebilirsiniz.Herhangi bir küçük banyo için olmazsa olmaz bir araç, kapladığından daha fazla yer tasarrufu sağlar.Bu kullanışlı duvara monte depolama organizatörünün kurulumu 5 dakikadan az sürecektir minutes.No montaj gereklidir ve havlu askısı güçlü yapışkan çıkartmalar kullanılarak kolayca monte edilir.Şartname : adı : banyo duvarı için havlu askısı Malzeme : ABSColor : beyaz/mavi /gri Ağırlık : 300g Yüksek kaliteli abs malzeme, dayanıklı, iyi, çoğu duvara uyum sağlar ve duvara zarar vermez.Bu döner havlu askısı, birbirine dokunmadan hem ıslak hem de kuru havluları asmanıza izin veren 180 derece dönen 3 salıncak koluna sahiptir.Üzerine 3 havlu veya eşarp asabilir, hatta bir kravat bağlayabilir, kuru, düzenli ve bulunması kolay hale getirebilirsiniz.Herhangi bir küçük banyo için olmazsa olmaz bir araç, kapladığından daha fazla yer tasarrufu sağlar.Bu kullanışlı duvara monte depolama organizatörünün kurulumu 5 dakikadan az sürecektir minutes.No montaj gereklidir ve havlu askısı güçlü yapışkan çıkartmalar kullanılarak kolayca monte edilir.Yüksek kaliteli abs malzeme, dayanıklı, iyi, çoğu duvara uyum sağlar ve duvara zarar vermez.Paket içeriği : Banyo duvarı için 1 x havlu askısı Not : Diğer dekoratif aksesuarlar için değil, yalnızca banyo duvarı için bir havlu askısı alacaksınız.Manuel ölçüm 1-2 cm hataya neden olur.Fotoğrafın ışığı veya diğer nedenlerden dolayı, resim ile gerçek ürün arasında küçük farklılıklar olabilir.Lütfen gerçek ürüne bakın.Teşekkürler!.

Ana özellikleri

name:
towel rack for bathroom wall
Material:
ABS
Color:
white/blue /gray
Weight:
300g
High-quality abs material, durable, good, adapts to most walls, and will not damage the wall. :
This rotating towel rack features 3 swing arms that rotate 180 degrees, allowing you to hang both wet and dry towels without touching each other. :
You can hang 3 towels or scarves on it, or even tie a tie, making them dry, organized and easy to find. :
A must-have tool for any small bathroom, it saves more space than it takes up. :
Installation of this convenient wall-mounted storage organizer will take less than 5 minutes. No assembly is required and the towel rack is easily installed using strong adhesive stickers. :
High-quality abs material, durable, good, adapts to most walls, and will not damage the wall. :
Package Includes:
1 x towel rack for bathroom wall :
You will only receive a towel rack for bathroom wall not other decorative accessories. :
Manual measurement will cause an error of 1-2 cm. :
Due to the light of the photo or other reasons, there may be slight differences between the picture and the actual product. Please refer to the actual product. Thank you! :

Müşteri seçim