• Son
FASJ Sihirli Akıllı, Telefon Fonksiyonu Operasyon Akıllı Cep Telefonu için Ultra Hassas NFC Çip ile Hiçbir Şarj (size11, 12)

FASJ Sihirli Akıllı, Telefon Fonksiyonu Operasyon Akıllı Cep Telefonu için Ultra Hassas NFC Çip ile Hiçbir Şarj (size11, 12)

₺ 29.37
sayı
Mağazada

Programı kilitleyin / kilidini açın, kilitlemek / kilidini açmak istediğiniz uygulamayı seçin, akıllı yüzüğü yazın, gizliliği korumak için uygulamayı başlatmak için yalnızca telefona dokunun.Güzel görünüm, kolay use.No şarj / derinlik su geçirmez, dahili ultra hassas NFC çipi, çalışmak için elektrik yok, giyilmesi kolay.Çok fonksiyonlu NFC akıllı yüzük, ana işlevi saklamak ve bilgi alışverişi, yanı sıra mobil içerik ve şifreleme kilidini.NFC iletişim teknolojisi ve cep telefonu bağlantısı ile cep telefonu fonksiyonunun çalışması ve veri paylaşımı. 1. NFC iletişim teknolojisi ve cep telefonu bağlantısı ile cep telefonu fonksiyonunun çalışması ve veri paylaşımı. 2. Şarj / derinlik yok su geçirmez, dahili ultra hassas NFC çipi, çalışmak için elektrik yok, giyilmesi kolay. 3. Çok fonksiyonlu NFC akıllı yüzük, ana işlevi saklamak ve bilgi alışverişi, yanı sıra mobil içerik ve şifreleme kilidini. 4. Programı kilitleyin / kilidini açın, kilitlemek / kilidini açmak istediğiniz uygulamayı seçin, akıllı yüzüğü yazın, gizliliği korumak için uygulamayı başlatmak için yalnızca telefona dokunun. 5. Güzel görünüm, kullanımı kolay.

Ana özellikleri

Material:
Metal
Size:
about 4*5*0.5cm/1.57*1.97*0.2in
Product Name:
NFC Multi-function Smart Ring
Size:
6/7/8/9/10/11/12/13 inch
Package List:
1 * Smart Ring :
1 * Instruction Manual :
Instructions for use:
1. First, check if your smartphone has NFC function. It can usually be found in the system settings. If no relevant options are found, :
contact with the manufacturer post-sale support, or search on if the smartphone model has NFC function and confirm its NFC area. :
2. If your smartphone has NFC function, turn on the NFC switch, search your app for the software which apply NFC, download and install them. :
3. Start the NFC APP, perform actions according to the instructions. :
4. Since NFC is a near field communication technology, make sure to place the top side of the chip right close to the NFC area when :
 reading any data to avoid the failure in reading and writing. :

Müşteri seçim