• Son
Çocuklar Otomatik Diş Fırçası, Çocuklar için Çok İşlevli 3 Dişliler Beyazlatma U Şekilli Diş Fırçası

Çocuklar Otomatik Diş Fırçası, Çocuklar için Çok İşlevli 3 Dişliler Beyazlatma U Şekilli Diş Fırçası

₺ 67.17
sayı
Mağazada

Ürünümüzü evde dişlerinizi beyazlatmak, çay ve kahve lekelerini gidermek, sarı dişlerden kurtulmanıza yardımcı olmak için kullanabilirsiniz.Profesyonel diş fırçası yöntemine göre tasarlanan iç kıllar, tartar, diş plağını daha iyi temizlemek için 45°-70° yapı tasarımına sahiptir.U-şekilli elektronik diş fırçası, dişlerinizi tamamen sarın, ölü uçlar olmadan temizleyin, diş etlerine ve ağız sağlığına özen gösterin.Üç vites değiştirilebilir, kullanımı kolaydır, bir kez basmak vites değiştirebilir, kapatmak için uzun süre basabilir.Diş eti atrofisini etkili bir şekilde önler, periodontal kan dolaşımını teşvik eder ve periodontal hastalıkların oluşumunu azaltır.Özellik : 1. Üç vites değiştirilebilir, kullanımı kolaydır, bir kez basmak vites değiştirebilir, kapatmak için uzun süre basabilir.2. U-şekilli elektronik diş fırçası, dişlerinizi tamamen sarın, ölü uçlar olmadan temizleyin, diş etlerine ve ağız sağlığına özen gösterin.3. Profesyonel diş fırçası yöntemine göre tasarlanan iç kıllar, tartar, diş plağını daha iyi temizlemek için 45°-70° yapı tasarımına sahiptir.4. Diş eti atrofisini etkili bir şekilde önler, periodontal kan dolaşımını teşvik eder ve periodontal hastalıkların oluşumunu azaltır.5. Ürünümüzü evde dişlerinizi beyazlatmak, çay ve kahve lekelerini gidermek, sarı dişlerden kurtulmanıza yardımcı olmak için kullanabilirsiniz.Şartname : Öğe Türü : U‑Şekilli Elektronik diş fırçasıuygun Yaş : 2-14 yaş lityum pil : 320 m Ah (Dahil) Anma Gücü : 0.3 WHow kullanmak için : Adım 1 : Diş macununu diş fırçası kafasına uygulayın, sıvı diş macunu veya sıradan diş macunu kullanabilirsiniz.Normal bir diş macunu ise, diş telleri kullanmadan önce ıslatılmalıdır.Adım 2 : Diş fırçasını yavaşça ağzınıza koyun.Ardından düğmeyi basılı tutun, mor ışık yanar, açmak için tekrar basın.Toplamda üç vites vardır, bir kez basın vites değiştirebilir, kapatmak için basılı tutun.Adım 3 : Diş temizliğini tamamlayın, diş fırçasını durulayın ve kurutun.Paket listesi : 1 x Elektronik Diş Fırçası1 x şarj tabanı1 x USB Veri Kablosu1 x Talimat1 x Diş Camnot : Ürün uzun süre saklandığında veya kullanılmadığında, üç ay içinde bir kez şarj edilmesi ve boşaltılması önerilir.

Ana özellikleri

Item Type:
 U‑Shaped Electronic Toothbrush
Suitable Age:
2-14 Years Old
Lithium battery:
320 mAh (Included)
Rated Power:
0.3W
How to use:
Step 1:
Apply the toothpaste on the toothbrush head, you can use liquid toothpaste or ordinary toothpaste. If it is a normal toothpaste, the braces must be wetted before use.
Step 2:
 Put the toothbrush gently on your mouth. Then press and hold the switch, the purple light is on, press again to turn on. There are three gears in total, press once can shift gears, press and hold to turn off.
Step 3:
Complete the tooth cleaning, rinse and dry the toothbrush.
Package List:
1 x Electronic Toothbrush1 x Charging Base   :
1 x USB Data Cable :
1 x Instruction :
1 x Tooth Glass :
When the product is stored or not used for a long time, it is recommended to charge and discharge once within three months. :

Müşteri seçim