• Son
Banyo aynalı dolap Su Geçirmez saklama dolabı ecza dolabı Mutfak Duvar Asılı Dolap Duvara Monte Alüminyum Ayna Kutusu (Renk:

Banyo aynalı dolap Su Geçirmez saklama dolabı ecza dolabı Mutfak Duvar Asılı Dolap Duvara Monte Alüminyum Ayna Kutusu (Renk:

₺ 269.70
sayı
Mağazada

★ 【Waterproof Ayna Cabinet】 - - - - - uzay alüminyum antikorozif olduğunu, paslanmaz ve anti-pozlama, ve bu hafif ve dayanıklı, nemli banyo ve balkon yüksek sıcaklık ortamında kullanım için uygundur. ★ 【Safety HD Gümüş Ayna】 - - - - - Ayna yüksek çözünürlüklü aynadan yapılmıştır, görüntü net ve temizlenmesi kolaydır.Makyajınızı daha düzgün hale getirmek ve güzelliğinizi tam olarak göstermek için cildi eşit şekilde büyütün. ★ 【Sessiz ray】 - - - - Dolap kapısı, açılıp kapanmayı pürüzsüz, yumuşak ve sessiz hale getiren ve uzun servis ömrüne sahip hidrolik menteşeleri ve sönümlü sessiz kılavuz rayları benimser. ★ 【Sınıflandırılmış Depolama Dolabı】 - - - - Kuru ve ıslak depolama, saklanması kolay, parlak ve temiz, bakımı kolay. ★ 【Kurulumu kolay】 - - - - Aynalı dolap montaj deliklerine sahiptir ve duvara monte edilmiştir.Önce vida deliklerinin mesafesini ölçün, vidaları sabitleyin ve ardından aynayı duvara monte edin, bu basit ve kullanışlıdır. ★ Alüminyum alaşımlı su geçirmez ayna dolabı ıslak ve kuru kategorilerde saklanabilir ve banyonuzu daha düzenli hale getirmek için vazgeçilmez bir öğedir. Oo ecza dolabını*70cm 22 / 10.5 cm / 4.1 inç Duvara Montaj : detaylar 27.5 inches100*70cm / 39,3*27.5 cm● Kalınlık : -yükleme Tarzı monte* : Basit● Uygulama özellikleri : öğeleri düzenlemek ve saklamak : su Geçirmez ayna● Malzeme : uzay Alüminyum + Gümüş ayna●Renk : Kahverengi , Beyaz●Boyutu : 90 kesik ve darbelere●Adı önlemek için, oo ABS güvenlik köşe koruyucu elli-elli veya sağ-sol takılabilir.●Uygulama alanı : mutfak, oturma odası, yatak odası, banyo, otel ve diğer birçok yer.Note Not : Bu mağaza sadece ayna dolapları satıyor ve başka ürünler içermiyor.color Renk hakkında : ürün resimleri ayni alınır.Işığın, fotoğrafçılığın ve ekranın etkisi nedeniyle, ürünün rengi biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek ürüne bakın.mirror Bu aynalı dolabı beğendiyseniz, lütfen eve götürün ya da aralarından seçim yapabileceğiniz başka stillerimiz var!.

Ana özellikleri

Müşteri seçim