• Son
HLL Banyo Tabureleri,Engelliler, Yaşlılar, Bariatrik,E için Ayarlanabilir Duş Sandalyesi Koltuk Tezgahı

HLL Banyo Tabureleri,Engelliler, Yaşlılar, Bariatrik,E için Ayarlanabilir Duş Sandalyesi Koltuk Tezgahı

₺ 207.60
sayı
Mağazada

farklı İhtiyaçlarınızı Karşılamak için Ayarlanabilir Banyo Sandalyesi Yüksekliği, Farklı İnsan Grupları için uygundur.Kaymaz Kauçuk Ayak Pedi ile, Daha İstikrarlı ve Güvenli.Hafif ve Dayanıklı, Alüminyum Çerçeve ile inşa edilmiştir.hafif Çerçeve, Daha fazla Rahatlık için Kolayca Taşınabilir.Yaşlı Yaşlılar, Engelliler, Bariatrik, Engelli Bireyler, Yaralılar ve Banyo yaparken Oturmak isteyen Diğerleri için Banyoda Faydalıdır.Ergonomik Olarak Tasarlanmış Koltuklara Göre, İnsanlar Oturur ve Daha Rahat,Koltuk Genişletme Tasarımı,Farklı İnsan Grupları için Uygun Aktiviteler için Alanı Arttırır.Bu Kullanışlı Yerden Tasarruf Sağlayan Banyo Koltuğunu Takarak Banyo ve Duş Alanınızdaki Güvenliği ve Rahatlığı Artırın.Bu Duş Taburesi Engelli, Yaşlı, Hamile veya Diğer Rahatsız Edici Kişiler için tasarlanmıştır.günlük Kullanım için rahat ve Güvenli.▲ Specification : Öğe Türü : Yüksekliği Ayarlanabilir Duş Taburesi / Duş Sandalyesi / Banyo tezgahımalzeme : Alüminyum Alaşım + Kalınlaşmış Pe tahtatemizleme Yöntemi : ıslak bez Fırçalama, Kuru doğalpaket Listesi : 1 X Duş Taburesi[Önlemler] ▲ Bu Ürün Sadece Duş Tabureleri Satıyor ve Diğer Ürün Resimlerini İçermiyor.♦ Manuel Ölçüm yaparken, Ürün Boyutu 1-5 cm Fiziksel bir Hata Gösterebilir ♦ Güçlü ışık nedeniyle, Bu Ürün Belirli bir Renk farkı üretecektir.Bu Normal ve Kaçınılmazdır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!Product Ürünü Kullanmadan veya Tüketmeden Önce Ürünle Birlikte Verilen Etiketleri, Uyarıları ve Talimatları Her Zaman Okumalısınız ve Yalnızca Web Sitemizde Sunulan Bilgilere Güvenmemelisiniz.Shop Mağazamıza hoşgeldiniz!Herhangi Bir Özel Ürün Sorunuz Varsa, Lütfen Bizimle İletişime Geçin.

Ana özellikleri

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Aluminum Alloy + Thickened Pe Board
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Package List:
1 X Shower Stool :
[Precautions] :
◆This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures. :
◆When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm :
◆Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding! :
◆You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website. :
◆Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Müşteri seçim