• Son
Bebek bezi Çantası Sırt Çantası Nappy Çantalar Anne ve Baba için Bebek bezi çantası USB Şarj Portu ile Arabası Sapanlar Termal

Bebek bezi Çantası Sırt Çantası Nappy Çantalar Anne ve Baba için Bebek bezi çantası USB Şarj Portu ile Arabası Sapanlar Termal

₺ 80.70
sayı
Mağazada

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!. 【Büyük Kapasite】 Boyutlar : 11.8 l x 7.8 w x 16.5 h inç.Bebek bezi çantası sırt çantası, kullanımda dayanıklı ve çoğu bebek için büyük kapasiteli 14 organizatör bölmesine sahiptir.Bebek ihtiyaçlarının çoğunu tutacak ve eşyaların makul bir şekilde dağıtılmasına izin verecek kadar geniştir.Ayrıca harika bir bebek duşu hediye fikri. 【Bebek mendilleri, şemsiye, içme şişesi veya daha fazlası için dayanıklı yan cepler ve şişeleri sıcak tutmak için ön 2 yalıtımlı alüminyum folyo cepler, çoğu 4-8 oz için uygundur.şişeler. 【Suya dayanıklı Bebek bezi çantasını pakete dahil olan 2 kayışlı bir bebek arabasına takın.Cep telefonunuzu rahatça kullanabilmeniz ve şarj edebilmeniz için USB şarj portu ve kablosu da ekliyoruz.Renk : Sırt çantası-gri.

Ana özellikleri

Name:
Crib Mummy Bag
Color classification:
gray
Weight:
3 pounds
Mattress size:
length 16.5x12.6 x9 inch
Fabric:
Oxford cloth
Features:
[MORE THAN A DIAPER BAG]:
It can be used us a diaper changing station, a crib and a travel cradle. Foldable design to make you fold it easy. It can give the baby a comfortable place to rest. Liberate mom's hands to makes it easier for mom to take the baby's entire travel.
[POCKETS WON'T RIPPED]:
13 internal & external pockets for organization options, The inner pockets are durable and won't ripped, It can store baby clothes, milk powder cans and diapers, 2 insulated bags to store 2 baby bottles and keep the temperature.
【COMFORTABLE AND SOFT】:
Thickened breathable shoulder strap, Reinforced seams in shoulder straps and handle, It's comfortable to carry, We can guarantee that the backpack will not split even if you pull it hard. We will replace it for free if the backpack breaks.
【USB CHARGING PORT】:
Built with USB charging port, It is convenient to recharge your phone and use it simultaneously when you connect with the power bank where you put the inner pocket of diaper bag. and with stroller straps in order that you can hang it up The handle of stroller.
【LARGE CARRY DIAPER BACKPACK】:
Size

Müşteri seçim