• Son
Elektrikli Silgi, Yumuşak Fırça Saç Elektrikli Mikrofiber Silgi Hızla Genişletmek için Elektrostatik Adsorpsiyon Araba İç (Mavi)

Elektrikli Silgi, Yumuşak Fırça Saç Elektrikli Mikrofiber Silgi Hızla Genişletmek için Elektrostatik Adsorpsiyon Araba İç (Mavi)

₺ 101.40
sayı
Mağazada

Elektrik mikrofiber duster eğiliminin elektrostatik etkili olabilir, kolay toz kaldırmadan toz kaldırır elektrostatik Adsorpsiyon.Saklanması kolay : Elektrikli temizleme silgisi, kullanım sırasında hızlı bir şekilde genişleyebilen, saklamak ve fazla yer kazanmak için uygun, küçük boyutludur.Yumuşak Fırça Saçları : Boşlukları ve köşeleri etkili bir şekilde temizleyebilen ince ve yumuşak saçlı elektrikli toz silgi ve düşmesi kolay değildir.Çok işlevli : Toz toplayıcı, araba iç mekanları, oturma odası, yatak odası, ofis, bilgisayar vb.Için toz temizleyici olarak kullanılabilir.Zaman Enerji Tasarrufu : Elektrikli toz toplayıcı, temizlik için uygun olan yaşlılar için tozu temizlerken zamandan ve emekten tasarruf sağlar.Özellik : 1. Zaman Enerji Tasarrufu : Elektrikli toz toplayıcı, temizlik için uygun olan yaşlılar için tozu temizlerken zamandan ve emekten tasarruf sağlar.2. Elektrik mikrofiber duster eğiliminin elektrostatik etkili olabilir, kolay toz kaldırmadan toz kaldırır elektrostatik Adsorpsiyon.3. Yumuşak Fırça Saçları : Boşlukları ve köşeleri etkili bir şekilde temizleyebilen ince ve yumuşak saçlı elektrikli toz silgi ve düşmesi kolay değildir.4. Saklanması kolay : Elektrikli temizleme silgisi, kullanım sırasında hızlı bir şekilde genişleyebilen, saklamak ve fazla yer kazanmak için uygun, küçük boyutludur.5. Çok işlevli : Toz toplayıcı, araba iç mekanları, oturma odası, yatak odası, ofis, bilgisayar vb.Için toz temizleyici olarak kullanılabilir.Nasıl Kullanılır : 1. Ürünün temizleme kafasını dışarı çekin.2. Makineyi açmak için düğmeyi tıklatın.DC 3.7 VWorking Geçerli : 200m ABattery Kapasitesi : (Batarya İle birlikte)800m Ah Sürekli Kullanım : Tam Paket Listesi Şarj etmek İçin 1.5-2 Hoursİntermittent Kullanımı : 3-5 Hours Charging Süresi : Yaklaşık 2.5-3 Saat : 1 x Toz Duster1 x USB Şarj Cable1 x Talimat Elektrikli Toz Duster Material : ABSRated Gerilim : özellikler : Öğe Türü : .

Ana özellikleri

Item Type:
Electric Dust Duster
Material:
ABS
Rated Voltage:
DC 3.7V
Working Current:
200mA
Battery Capacity:
800mAh (Shipped With Built In Battery)
Continuous Use:
1.5-2 Hours
Intermittent Use:
3-5 Hours
Charging Time:
About 2.5-3 Hours To Fully Charge
Package List:
1 x Dust Duster :
1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :

Müşteri seçim