• Son
AZORB mavi ışık engelleme gözlük 2 paket şeffaf Lens kare çerçeve Anti mavi ışın bilgisayar oyunu gözlük (Amber + Mat Pembe)

AZORB mavi ışık engelleme gözlük 2 paket şeffaf Lens kare çerçeve Anti mavi ışın bilgisayar oyunu gözlük (Amber + Mat Pembe)

₺ 16.77
sayı
Mağazada

EN zararlı MAVİ ışığın %100'ünü ENGELLER-Mavi ışık kalkanı, mavi ışık spektrumunun daha az zararlı kısmından geçerken en zararlı Yüksek Enerjili mavi ışığın (450nm - 490nm) ışınlarının %99'unu filtreleyerek gözlerinizi korur.GÖZLERİNİZ için KORUMA-UV400 koruması ve parlama azaltma özelliği ile uzun süre internette gezinmekten, oyun oynamaktan ve floresan ışıkları altında çalışmaktan kaynaklanan görsel yorgunluğu ve rahatsızlığı hafifletir.DÜŞÜK RENK bozulma lensi-Düşük renk bozulma lensi, göz koruması ve görüntüleme kalitesi arasında mükemmel dengeyi sağlayacak şekilde optimize edilmiştir.HAFİF ve YÜKSEK KALİTE-Mavi engelleyicilerimiz, dayanıklı hafif TR çerçeveleri ve UV ışığının Engellenmesini sağlayan ve lenslerimizi Çizilmez, Yansıma Önleyici, Göz yorgunluğu önleyici ve Parlama önleyici hale getiren ek kaplamalarla rahat günlük kullanım için tasarlanmıştır.MODA tasarımı-Mavi engelleme gözlüklerimiz piyasadaki diğer gözlüklerden farklıdır, vintage kare çerçeve ve perçin tasarımı daha fazla görünmenizi sağlar fashionable.it hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.Azorb Gözlük-Zararlı dijital mavi ışığı engellemek için tasarlanmış orijinal reçetesiz Anti-Mavi ışık gözlükleridir.AZorb, bilgisayar ve tablet ekranlarının uzun süreli kullanımından kaynaklanan olumsuz sağlık etkilerini azaltmaya yardımcı olur.Mavi ışığa elveda deyin ve daha sağlıklı gözlere ve daha mutlu bir hayata merhaba deyin!ÖZELLİKLER VE FAYDALAR – - Göz yorgunluğunu azaltın, tam bir günün ardından yorgun gözler yok. – Düşük Renk Bozulması ve Yüksek Çözünürlük-Gözlerinizi zararlı Mavi ışığa karşı koruyun, uzun vadede görme hasarınızı en aza indirin. – Geliştirmek kontrastı ve netliği Ölçüler : – Kutu içinde* Mikrofiber* Burada 1 Mini Tornavida* Kullanım Kılavuzu Azorb Klasik Mavi Işık AŞK için Gözlük Engelleme Gidiyorsun 4 Nedeni vardır : 1 Temizleme Bezi 1. Mikrofiber Kılıfı* 1 Bardak Engelleme 1* Mavi Işık Ne Genel Genişlik : 138mm – Lens Genişliği : 50mm – Lens Yüksekliği : 45mm – Temple Uzunluğu : 146mm – Köprü Genişliği : 18mm. Hem mavi ışığın hem de UVB zararlı radyasyonunun %99-100'ünü engeller 2. Şık zamansız tasarım (Böylece şık görünürken gözlerinizi koruyabilirsiniz) 3. Maksimum konfor sağlayan yaylı menteşelere sahip hafif ancak PC'den yapılmıştır. 4. 30 GÜNLÜK PARA İADE garantisi ile tam anlamıyla hiçbir şey RİSKE atmazsınız!Tüm AZORB Gözlükleri aktif arkadaşlarınız ve aileniz için harika bir hediye fikriydi!.

Ana özellikleri

Müşteri seçim