• Son
Şarap Kadehi Rafı, Masif Ahşap Tavan Şişe Rafı, Dolap Altı, Mutfak, Bar, Ayarlanabilir Yükseklik (Boyut : 80x25cm)için Kadeh

Şarap Kadehi Rafı, Masif Ahşap Tavan Şişe Rafı, Dolap Altı, Mutfak, Bar, Ayarlanabilir Yükseklik (Boyut : 80x25cm)için Kadeh

₺ 71.97
sayı
Mağazada

【Zarif Şarap Rafı】 : Klasik şarap rafının yeni bir yorumu.Şarap rafımız herhangi bir mutfak veya bar için çok uygundur.Yüksek kaliteli yapısı, uzun süreli çizikleri, bükülmeyi ve deformasyonu önlemek için dayanıklı masif ahşap malzeme kullanır; Yeni zarif şarap aksesuarlarınız önümüzdeki birkaç yıl içinde harika görünecek. 【S-Şekli Benzersiz Tasarım】 : Şarap şişesi depolama ve şarap kadehi tutucusu bir araya getirilmiştir.Nesnelerin düşmesini önlemek ve kullanımı daha rahat hale getirmek için üst kısımda küçük toplarla noktalı korkuluklar vardır.Kırmızı şarap yatay veya ayakta yerleştirilebilir, kadeh kolayca asılabilir ve viski bardağı da yerleştirilebilir. 【Mükemmel Hediye】 : Asılı duvar şarap depolama rafı, minimalist ve pratik tasarımı vintage görünümle birleştirerek size en iyi kullanım deneyimini sunacak, mutfağınızda, yemek odanızda, kilerinizde, şarap mahzeninizde ve barınızda bir duvar ev dekoru olarak kullanılabilir.Aileniz veya arkadaşlarınız için doğum günü, yıldönümü, noel, yeni yıl hediyesi olarak kaymakam. 【Kurulumu Kolay】 : Montaj ile birlikte gelir Yüksek kaliteli şarap ve bar ürünleri sunmayı taahhüt ediyoruz, müşteri memnuniyeti çalışmamızın özüdür; Bu ürünü beğeneceğinizi ve size kaliteli hizmet sunacağınızı umuyoruz!.Dolaptaki camı temizlerken biraz zahmetli ve rahatsız edici hissediyor musunuz?Camın yıkılıp kırılacağından mı korkuyorsun?Şarap kadehlerinizi saklamak için dolabınızın altında fazla yer mi harcıyorsunuz?Şimdi dolabın altında bir şarap kadehine ihtiyacın var!Özellik : Uzay Saving Easy Kaliteli Metal Material Retro Design Specification İnstall High için : Adı : Duvar Metal Şarap Cam Rack Material Monte : katı wood Size : L60 X W23cm , L80 X W25cm , L19×W30cm Boom ayar aralığı : 12-24 inch Package dahil : manuel ölçüm Nedeniyle-başka dekorasyon paketinde bulunan 1 × Şarap cam raf, Tam accessories Notes : -gerçek 1-2cm hata geçerli olacaktır.Resim çözünürlüğü ve ekran arasında hafif bir renk farkı olabilir.-Herhangi bir sorunuz varsa, e-posta yoluyla bize bir mesaj bırakın lütfen, ve bizim samimi ve güvenilir müşteri hizmetleri 24 saat içinde size cevap verecektir.

Ana özellikleri

Name:
Wall Mounted Metal Wine Glass Rack
Material:
solid wood
Size:
L60×W23cm , L80×W25cm , L100×W30cm
Boom adjustment range:
12-24 inch
Package included:
1 × Wine glass rack, Complete accessories :
Notes:
-No other decorations are included in the package :
-Due to manual measurement, the actual 1-2cm error shall prevail. There may be slight color difference between the picture resolution and the screen. :
-If you have any questions, please leave us a message via email, and our friendly and reliable customer service will reply you within 24 hours. :

Müşteri seçim