• Son
Kapitone malzemeleri, Kapitone şablonları koruyucu Film aşk kalp şekli kolye için

Kapitone malzemeleri, Kapitone şablonları koruyucu Film aşk kalp şekli kolye için

₺ 187.80
sayı
Mağazada

KORUYUCU FİLM İLE : Şablonun yüzeyi, nakliye sırasında darbeleri ve çizikleri önlemek için bir kraft kağıt koruyucu film tabakası ile birlikte gelir.Kullanım ÖNERİLERİ : Sert deri için, desen boyunca bir bıçakla kesilmesi veya doğrudan bir deri bıçakla kesilmesi önerilir.Özel işçilikle işlenmiş bazı derilerin kesmeden önce bir kalemle işaretlenmesi gerekir.AŞK KALP ŞEKLİ : Modeli, anahtarlık dekorasyonu veya çanta kolye olarak kullanılabilen bir aşk kalp şekli kolye yapmak için kullanabilirsiniz.UZUN SERVİS ÖMRÜ : Akrilik şablonun saklanması kolaydır, uzun süre kullanılabilir ve güvenle kullanılabilir.AÇIK ŞABLON : Şablon şeffaf ve nettir ve kesme mesafesi doğrudur, bu da DIY kolye yapmak için ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.Özellik : 1. AŞK KALP ŞEKLİ : Modeli, anahtarlık dekorasyonu veya çanta kolye olarak kullanılabilen bir aşk kalp şekli kolye yapmak için kullanabilirsiniz2. AÇIK ŞABLON : Şablon şeffaf ve nettir ve kesme mesafesi doğrudur, bu da DIY kolye yapmak için ihtiyaçlarınızı karşılayabilir3. UZUN SERVİS ÖMRÜ : Akrilik şablonun saklanması kolaydır, uzun süre kullanılabilir ve güvenle kullanılabilir4. KORUYUCU FİLM İLE : Şablonun yüzeyi, taşıma sırasında darbeleri ve çizikleri önlemek için bir kraft kağıt koruyucu film tabakası ile birlikte gelir5. Kullanım ÖNERİLERİ : Sert deri için, desen boyunca bir bıçakla kesilmesi veya doğrudan bir deri bıçakla kesilmesi önerilir.Özel işçilikle işlenmiş bazı derilerin kesmeden önce bir kalemle işaretlenmesi gerekirözelleştirme : Öğe Türü : Kapitone Şablonlar Imalzeme : akrilikfonksiyon : Bir kolye yapmak için Modeli kullanabilirsinizbitmiş Ürün Stili : kolyelerkullanım Önerileri : 1. Bitkisel Yumuşak Deri Gibi Sert Deri, Desen Çizgisi Boyunca bir Bıçakla Kesilmesi veya Doğrudan bir Deri Bıçakla Kesilmesi Önerilir.2. özel El Sanatları ile İşlenmiş Bazı Deri için Korteks Bir Bız ile İşaretlenemez ve Kesmeden Önce bir Kalemle İşaretlenmesi gerekir.Paket listesi : 10 x Kapitone Şablonları .

Ana özellikleri

Item Type:
Quilting Templates
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Pendant
Finished Product Style:
Pendant
Suggestions for Use:
1. Hard Leather, Such As Vegetable Soft Leather, is Recommended to Be Cut with an Awl Along the Pattern Line, or Cut Directly with a Leather Knife. :
2. for Some Leather Processed by Special Crafts, the Cortex Cannot Be Marked with an Awl and Needs to Be Marked with a Pen Before Cutting. :
Package List:
 10 x Quilting Templates     :

Müşteri seçim