• Son
HYCJJL Şekillendirici Aracı Saç Kesme Erkekler için-Şarj Edilebilir Saç Düzeltici Sessiz Akülü Saç Kesimi Tımar kiti Uzun Bekleme

HYCJJL Şekillendirici Aracı Saç Kesme Erkekler için-Şarj Edilebilir Saç Düzeltici Sessiz Akülü Saç Kesimi Tımar kiti Uzun Bekleme

₺ 42.00
sayı
Mağazada

Ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen satın aldığınızdan emin olun.Size yüksek kaliteli ürünler ve en iyi hizmeti sunacağız. 1000 m Ah lityum pil, hızlı şarj için 2 saat, 3 saat bekleme süresi, size kolaylık getiriyor.Güç güçlüdür, ancak ses sadece yaklaşık 50 db'dir, bu da odadaki yumuşak bir konuşma ile aynı ses seviyesindedir.T-şekilli paslanmaz çelik kesme kafası, bıçak sıkışmış saç olmadan pürüzsüz ve özlü, güvenli ve hızlı saç kesme.Kesim uzunluğunu kolayca kontrol etmek ve yeni başlayanların daha iyi saç kesimi yapmasına yardımcı olmak için kullanabileceğiniz 4 kenar tarağı vardır. 2 vitesli ayar, ilk vites yumuşak saçlar için uygundur ve ekran yeşil, ikinci vites sert saçlar için uygundur ve ekran mavi gösterir.Insanlaşmış tasarım : Bıçak herhangi bir tahriş olmadan mükemmel tıraş edilebilir.Orta boy ve düzgün hatları ile rahat bir his sağlar, erkekler saç kesme makinesi büyük ölçüde iç frictionspecification azaltabilir benzersiz bıçak adaptasyon sessiz bir teknoloji : Adı : Saç clipper Condition : %100 marka new Project Türü : Trimmer Plug türü : AB plug Voltage : 100 VCharging süresi : 2 hours Use süresi : 120 minutes Power kaynağı : bıçak washed Power olabilir çift amaçlı şarj ve plugging Cleaning yöntemi : : 10 watts The paketini onayladı içerir kolay grip The bıçak prensibi doğrultusunda : 1 x host1 charger4 x sınır comb1 x manual100% memnuniyet garantisi dock1 x şarj brush1 temizleme : memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir.Ürünlerimizi aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, 24 saat içinde cevap vereceğiz ve sorunu sizin için çözeceğiz.Firmamız küresel alıcılara yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı ürünler sunmayı taahhüt etmektedir.Bizim dükkan hoş geldiniz.Biz yepyeni ve iyi niyetle çalışıyoruz.Sadece güven kazanırız ama para kazanmayız.Teşekkür ederim.Size mutlu bir alışveriş diliyorum ve sizi ve ailenizi mutlu ediyorum!çok teşekkür ederim.

Ana özellikleri

Name:
Hair clipper
Condition:
100% brand new
Project Type:
Trimmer
Plug type:
EU plug
Voltage:
100-240 V
Charging time:
2 hours
Use time:
120 minutes
Power supply:
dual-purpose charging and plugging
Cleaning method:
the blade can be washed
Power:
10 watts
The package includes:
1 x host :
1 charger :
4 x border comb :
1 x cleaning brush :
1 charging dock :
1 x manual :
100% satisfaction guarantee:
Your satisfaction is very important to us. If you have any questions after receiving our products, please contact us in time, we will reply within 24 hours and solve the problem for you. :
Our company is committed to providing high quality and low price products to global buyers. Welcome to our shop. We are brand-new and operate in good faith. We only earn credibility but not money. Thank you. :
I wish you a happy shopping and happy you and your family! thank you very much. :

Müşteri seçim