• Son
Shanrya AUX Tel, ses Kablosu Oksijensiz Bakır Elektronik Aksesuarları Topu Kablosu için Kamera Tablet için Smartphone (3 Metre)

Shanrya AUX Tel, ses Kablosu Oksijensiz Bakır Elektronik Aksesuarları Topu Kablosu için Kamera Tablet için Smartphone (3 Metre)

₺ 220.50
sayı
Mağazada

Koruyucu tabakalı yüksek kaliteli OFC, yüksek kaliteli ses kalitesi sağlayabilir ve maksimum iletkenlik ve dayanıklılık sağlayabilir.Malzeme sağlam, işçilik mükemmel, tel çapı yaklaşık 6.5 mm'ye kadar ve servis ömrü daha uzun.Özellikle stüdyo veya canlı performanslar için uygundur, mikserler, kondenser mikrofonlar, mikrofonlar vb.İçin uygundur.Yüksek hassasiyetli koruyucu tasarımı benimseyen ses kalitesi, sıradan kablolardaki çoklu boşlukların kusurlarından kaçınarak doludur.Yüksek kaliteli fişler, ses kalitesi kaybını, anti‑oksidasyonu, paslanmayı, aşınmaya dayanıklı ve eklenti direncini azaltır.Özellik : 1. Koruyucu tabakalı yüksek kaliteli OFC, yüksek kaliteli ses kalitesi sağlayabilir ve maksimum iletkenlik ve dayanıklılık sağlayabilir.2. Özellikle stüdyo veya canlı performanslar için uygundur, mikserler, kondenser mikrofonlar, mikrofonlar vb.İçin uygundur.3. Malzeme sağlam, işçilik mükemmel, tel çapı yaklaşık 6.5 mm'ye kadar ve servis ömrü daha uzun.4. Yüksek hassasiyetli koruyucu tasarımı benimseyen ses kalitesi, sıradan kablolardaki çoklu boşlukların kusurlarından kaçınarak doludur.5. Yüksek kaliteli fişler, ses kalitesi kaybını, anti‑oksidasyonu, paslanmayı, aşınmaya dayanıklı ve eklenti direncini azaltır.Şartname : Öğe Türü : Ses kablosumalzeme : Oksijensiz Bakır + naylon tel OD : Yaklaşık. 6.5 mm / 0.3 inçuygulama : Mikser, kondansatör mikrofon, mikrofon vb.Için.Paket listesi : 1 x Audio Kablosu.

Ana özellikleri

Item Type:
Audio Cable
Material:
Oxygen-Free Cupper + Nylon
Wire OD:
Approx. 6.5mm/0.3in
Application:
For mixer, capacitor microphone, microphone, etc.
Package List:
1 xAudio Cable :

Müşteri seçim