• Son
Trophy Ambalaj Hediye Kutusu Trophy Hatıra Onur Trophy Kristal Reçine Yaratıcı Trophy Kristal Yazı Trophy (Renk : Altın, Boyutu:

Trophy Ambalaj Hediye Kutusu Trophy Hatıra Onur Trophy Kristal Reçine Yaratıcı Trophy Kristal Yazı Trophy (Renk : Altın, Boyutu:

₺ 228.90
sayı
Mağazada

【Özelleştirilmiş servis】 Kupamız ücretsiz olarak tasarlanabilir ve dizilebilir, özel kutu, yaldızlı bardak gövdesi, kişiye özel.Her kupa mağazası bağımsız bir hediye kutusu sunar.Sipariş verdikten sonra, lütfen bizimle iletişime geçmek ve özelleştirilmesi gereken metni bize göndermek için inisiyatif alın ve 7 iş günü içinde sizin için halledeceğiz. 【Kalite Güvencesi】 Kupamız siyah kristal + reçineden oluşur.Gelişmiş yüksek yoğunluklu reçine elektrokaplama işlemi, desen daha nettir, dökülmez, solmaz, metal doku belirgindir ve derin tabaka tekrar tekrar elektroliz edilir, anti-oksidasyon ve uzun ömürlüdür. 【Çok fonksiyonlu kullanım】 Onurunuza özel yazı, çeşitli vesilelerle, akşam partilerinde, spor müsabakalarında, doğum günü törenlerinde, yarışma ödülleri veya takım başarıları olarak ödüller için uygundur. 【Titiz tasarım】 Kupamız el kavrama, iyi atmosfer, sıkı işçilik, zorlu detaylar, zarif üretim, özel ambalaj, zarif güvenlik, istikrarlı taban, kalın ve kararlı için uygundur. 【Memnuniyet Garantisi]】 Mağazalarımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz, herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz. 【ürün açıklaması】 Kupa, aerodinamik bir gövde, net doku ve parlak parlaklık ile düz ve pürüzsüzdür.İster ofiste ister oturma odasında olsun, zarafeti ve haysiyeti yansıtabilir ve ruh halinizi daha keyifli hale getirebilir.【Trophy Parameters】 ◆ Adı : Trophy ◆ Boyutu : 8*28 CM/3*11 inç ◆ Malzeme : siyah kristal + reçine ◆ Fonksiyonu : ödüllendirme için Kullanılan, takım başarıları, şirket yıllık toplantısı.Weight Ağırlık : 2000g hata, lütfen anlayın!【İpuçları】1. Biz sadece kupa satmak ve diğer referans malzemeleri dahil değildir.2. Boyutu hakkında : nedeniyle farklı ölçüm yöntemleri, 1-2cm3 olabilir. Renk ile ilgili olarak : farklı çekim açısı ve ışık nedeniyle, hafif renk farkı olabilir, lütfen gerçek ürüne bakın!4. Teslimat hakkında : Varış saatimiz 7-15 iş günüdür ve satın alma işleminizi dört gözle bekliyoruz.

Ana özellikleri

Müşteri seçim