• Son
M12 x 1.5 Open End Tasarım 16-Piece Alüminyum Alaşım Jant Lug Kuruyemiş + 4 x Kilit Somun + 1 x Kilit Somun Anahtarı (Siyah)

M12 x 1.5 Open End Tasarım 16-Piece Alüminyum Alaşım Jant Lug Kuruyemiş + 4 x Kilit Somun + 1 x Kilit Somun Anahtarı (Siyah)

₺ 231.60
sayı
Mağazada

♦ Uçak Sınıfı Alüminyum Konstrüksiyon. ♦ M12 x 1.5 Diş Aralığı; 21mm Dış Çap / 50mm Yükseklik; Her Bir Pabuç Somunu Yaklaşık 25 Gram Ağırlığındadır. ♦ 16 Lug Somun / 4 Kilit Somunu / 1 Kilit Anahtarı Seti olarak gelir. Design Open End Tasarım; Spline Sürücü Tarzı Kilitler. ✔ Konik Koltuk Tekerleklerine Uyar; Tekerlek Çıtçıtlarına Kolay Elle Diş Açma için Tırtıllı Üst Kısım.Arabanızdaki veya kamyonunuzdaki tekerleklere güvenli bir şekilde oturması, ailenizi yolda güvende tutmanın en önemli faktörlerinden biridir.Ne sürüyorsanız sürün, tekerlekleri varsa, pabuç somunlarına ihtiyacı vardır.Pabuç somunları, aracınız için dengeli bir tekerleği monte etmek ve sabitlemek için gereklidir.Doğru pabuç somunlarının düzgün bir şekilde takılması ve sıkıca takılması ile verilen güvenli uyum olmadan, tekerlekler kademeli olarak hizalamadan çıkabilir ve sonunda akslarından ayrılabilir.Paket Içeriği : 16 Lug Nuts4 Kilit Nuts1 X Kilit Somun Key This ürün ile uyumlu : Araçlar ile 4 veya 5 Lug M12x1.5 Konuları.

Ana özellikleri

Müşteri seçim