• Son
Ev Ofis için Dijital Tuş Takımı ile Yanmaz Kasa, Çift Güvenlikli Çelik Kasa Nakit Tabancası Takı Belgesi (Siyah, 2.0 Cub)

Ev Ofis için Dijital Tuş Takımı ile Yanmaz Kasa, Çift Güvenlikli Çelik Kasa Nakit Tabancası Takı Belgesi (Siyah, 2.0 Cub)

₺ 599.97
sayı
Mağazada

Tamir edemezsek, kapsanan ürünün satın alma fiyatı için size bir e-hediye kartı göndeririz veya değiştiririz. . ????【YANMAZ MALZEME】 Bu kasanın gövdesi soğuk haddelenmiş plakadan yapılmıştır ve kapı paneli sıcak haddelenmiş plakadan yapılmıştır.Bu tür üstün metal, fotoğraflarınızı, belgelerinizi ve diğer değerli eşyalarınızı korumak için mükemmel bir yanmaz işleve sahiptir. 【İLK kullanımda KASA nasıl açılır】 önce anahtar deliği kapağını açın, ardından acil durum anahtarını anahtar deliğine takın ve anahtarı çevirin, son olarak kasayı açmak için düğmeyi çevirin. ????【ÜÇLÜ GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ】 Bu kasa, 20 MM çapında 3 katı çelik kilit silindirine sahiptir ve kalınlaştırılmış kapı 4 mm'dir, bu da güvenliği artırır, bu nedenle kasamızın kırılması kolay değildir. 【KOD NASIL AYARLANIR/SIFIRLANIR】önce pil kutusuna 4 adet AA pil koyun, ardından pil kutusunun yanındaki kırmızı sıfırlama düğmesine basın, ardından klavyede 3-8 basamak girin, son olarak kodunuzu başarılı kılmak için # veya * tuşlarına basın (PİLLER PAKETE DAHİL değildir). ????【KİLİDİNİ AÇMANIN 2 YOLU】1. kod + düğmeyi çevirin; 2. yedekleme tuşları knob.So değerli eşyaların kasada kilitli olabileceğinden endişelenmenize gerek yok çünkü kod unutuldu veya piller bitti.Klavyede 3 LED göstergesi (sarı, kırmızı, yeşil) vardır.Kırmızı gösterge yandığında, pillerin değiştirilmesi gerektiği anlamına gelir. ????【ÇIKARILABİLİR RAF】Bu kasa, kasanızı daha düzenli hale getirmek ve uzun eşyaları saklamanız için uygun hale getirmek için çıkarılabilir bir raf ile birlikte gelir. ????【HIRSIZLIĞA karşı ALARM】 3 kez yanlış şifre girdikten sonra, bu kasanın hırsızlığa karşı alarmı, değerli eşyalarınızın tehlikede olabileceğini söylemek için yaklaşık 20 saniye bip sesi çıkarır. ????【MÜŞTERİ HİZMETLERİ】 Aldığınız kasa arızalıysa veya düzgün çalışamıyorsa, lütfen posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Memnun kalana kadar sorunlarınızı çözmek için 24 saat çevrimiçi durumdayız.

Ana özellikleri

Müşteri seçim