• Son
Temizleme Diş Fırçası, İyice Temizleyin Her Zaman Kullanın Ekonomik Elektrikli Diş Fırçası Ev için Taşıması Kolay (beyaz)

Temizleme Diş Fırçası, İyice Temizleyin Her Zaman Kullanın Ekonomik Elektrikli Diş Fırçası Ev için Taşıması Kolay (beyaz)

₺ 56.67
sayı
Mağazada

Kullanımı kolay USB kablosu ile her zaman ve her yerde kullanılabilir ve evde veya seyahatte kullanmak da uygundur.Kıllar dişlerin şekline uygundur ve diş etlerini ve ulaşılması zor alanları iyice temizleyebilir.Çeşitli fırçalama modları, farklı diş ve diş eti koşullarına uyum sağlayabilir, ağzınıza ve hassas dişlerinize tam olarak bakabilir.Çok amaçlı ve uygun maliyetli.Fırça kafası değiştirilebilir ve periodontal kir çıkarılabilir. 6 çeşit mod seçilebilir, farklı ihtiyaçlara göre size uygun modu seçebilirsiniz.Özellik : 1. Çeşitli fırçalama modları, farklı diş ve diş eti koşullarına uyum sağlayabilir, ağzınıza ve hassas dişlerinize tam olarak bakabilir.2. Çok amaçlı ve uygun maliyetli.Fırça kafası değiştirilebilir ve periodontal kir çıkarılabilir.3. Kıllar dişlerin şekline uygundur ve diş etlerini ve ulaşılması zor alanları iyice temizleyebilir.4. Kullanımı kolay USB kablosu ile her zaman ve her yerde kullanılabilir ve evde veya seyahatte kullanmak da uygundur.5. 6 çeşit mod seçilebilir, farklı ihtiyaçlara göre size uygun modu seçebilirsiniz.(Dahil) Lityum pil 500m Ah Şarj Yöntemi : Direkt charging Rated Gerilim : 5 VRated Güç : 1.4 WWaterproof Seviyesi : çalışma kafa hafifçe kaldırılır ve yerine fiili duruma göre olabilir IPX7 level Usage.Pil Elektrikli Toothbrush Built özellikler : Durumu : %100 Marka Yeni bir Öğe Türü : Özellik : Ağız boşluğunu etkili ve güçlü bir şekilde temizlemek için 6 çalışma modu Paket listesi : 1 x Elektrikli Diş Fırçası5 x Fırça Başlığı1 x USB Kablosu1 x Fırça başlığı Kapağı1 x Yüz masajı Başlığı1 x Yüz Zayıflama Kafası.

Ana özellikleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Electric Toothbrush
Built-in Battery:
Lithium battery 500mAh (Included)
Charging Method:
Direct charging
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
1.4W
Waterproof Level:
IPX7 level
Usage:
The working head can be gently removed and replaced according to the actual situation.
Feature:
6 working modes to effectively and powerfully clean the oral cavity
Package List:
1 x Electric Toothbrush5 x Brush Head :
1 x USB Cable :
1 x Brush Head Cover :
1 x Facial Massage Head :
1 x Facial Slimming Head :

Müşteri seçim