• Son
Örgülü Pamuk Kordon 3mm × 109 Metre Doğal Makrome Pamuk Kordon Bohemia Makrome Halat için El Yapımı Bitki Askıları Duvar (Beyaz)

Örgülü Pamuk Kordon 3mm × 109 Metre Doğal Makrome Pamuk Kordon Bohemia Makrome Halat için El Yapımı Bitki Askıları Duvar (Beyaz)

₺ 49.50
sayı
Mağazada

【100 % Pamuk Rope】3mm çapı 100 % pamuk püskül halat, yaklaşık 100 metre (109 metre) uzun. 【Yumuşak ve Dayanıklı】 Püsküllerimiz yumuşak ve güçlüdür, kullanımı kolaydır ve battaniyeler, Noel süsleri ve daha fazlasını yapmak için mükemmeldir. 【Çeşitli Renkler】 Bu pamuk ipi çok güzel bir doğal renge sahiptir, daha çekici ve gözlerinizi yakalaması kolaydır.Bu pamuk ipiyle yapılan goblen çok güzel olacak. 【Komple Şekil】 Pamuk ipi uygun uzunlukta kesilir ve makaralar halinde paketlenir ve kullanım sırasında karışmayı önlemek için nakliye sırasında şeklini koruduğundan emin olmak için OPP torbalarda paketlenir. 【Multı-purpose】Yumuşak, sağlam püskül halat DIY el sanatları çeşitli için mükemmel olduğunu, gibi püskül çanta, duvar asma, bitki kanca, duvar halıları, kapı perdeleri, rüya ağları, ve hatta örgü ve scrapbooking. 1. Çamaşır suyu değil. 2. Kurutucu kullanmayın ve düz kurutun. 3. Elde soğuk suda nötr sabunla yıkayın veya kuru temizleyin. 4. Yıkadığınızda, yıpranma korkusuyla uçları bağlayın ve ellerinizi hafifçe yıkayın.Malzeme : %100 doğal pamuk, ısıya dayanıklı makrome pamuk 3mm 4 iplikçik %100 pamuk ipi çapına doğrudur.Pamuk Kordon Çapı : 3mm. uzunluk : 109 Metre.Halat tipi : 3mm örgülü pamuk kordon.Renkler : Bej Beyaz, Altın, Gri, Siyah, Siyahımsı Yeşil, Tavuskuşu Mavisi, Kırmızı Şarap vb.Paket İçerir : 1 x Bir rulo 3mm çap makrome kordon.Uygulamalar : rüya yakalayıcı, duvar askıları, çok sayıda saçaklı perdeler, bahçecilik, koy ve daha fazlası gibi el yapımı makrome zanaat malzemeleri.Strand 3mm 4 %100 pamuklu ip diametrope Cotton Kordon Çapı için de geçerlidir malzeme : 100% doğal pamuk, ısıya dayanıklı kahvaltıdan pamuk : 3mm Length : ip 109 Metre Türü : 3 mm örgülü pamuk cord Colors : Bej, Beyaz, Altın, Gri, Siyah, Siyahımsı Yeşil, Tavus kuşu Mavi, Kırmızı Şarap, etc Package İçerir : 1 x rulo 3mm çapında kahvaltıdan Bir cord Applications : rüya yakalayıcı, duvar askıları, gibi el yapımı kahvaltıdan zanaat malzemeleri saçak, bahçe, bay ve daha bir sürü perdeler.DIY çantalar, yastıklar, sepetler, kilimler, halılar, masa paspasları, saksılar ve diğer ev dekor aksesuarları için bu yüksek kaliteli doğal pamuklu makrome ip pamuğunu kullanın.Kendi makrome projenizle kalıcı bir vurgu yapın.

Ana özellikleri

Müşteri seçim