• Son
At kuyruğu Saç Tokası Curling Demir, Tembel Kuş Yuvası Plaka Saç Tokası, 2021 Moda Retro Leopar Baskı Saç Headba (7 adet)

At kuyruğu Saç Tokası Curling Demir, Tembel Kuş Yuvası Plaka Saç Tokası, 2021 Moda Retro Leopar Baskı Saç Headba (7 adet)

₺ 50.94
sayı
Mağazada

【Premium Malzeme】 Kuş yuvası şeklindeki saç tokalarımız, sağlam, dayanıklı, kolayca deforme olmayan ve uzun bir servis ömrü sağlayan kaliteli bir akrilik reçine malzemeden yapılmıştır; Birkaç saniye içinde güzel ve doğal bir at kuyruğu oluşturmanıza yardımcı olabilir. 【Bir Setin 7 Parçası】 Paket, 7 farklı renkte 7 adet genişletilebilir at kuyruğu tutucu klipsi içerir, kırmızı, turuncu, Açık kahve, Koyu kahve, Bebek mavisi, Yeşil kahve ve Parlak siyah vardır. 7. hassas Tasarım Özelliği katlanabilir saç tokası Bizim yani saçını bunu taktığın zaman kayma olmaz iki ucu ortada ve diş kilitleme, vardır; saç tokası sıkma Zaman, diş, saç kilitlenir ve kolayca düşmek olmaz. 【Zarif Hediye】Genişletilebilir at kuyruğu tutucu kliplerini annenize, kız kardeşlerinize ve kız arkadaşlarınıza doğum günü partisinde veya Sevgililer Günü, Anneler Günü, Öğretmenler Günü, Yeni Yıl vb.Hediye olarak verebilirsiniz. 【Pratik ve Kullanışlı】Genişletilebilir at kuyruğu tutucularımızın kullanımı kolaydır, sadece saç halkalarını açmanız, uzatmanız ve saçınızı tutmanız gerekir, birkaç saniye içinde doğal ve güzel at kuyruğu, top vb. Bağlayabilirsiniz. ve kolayca çeşitli saç stilleri oluşturun.Açıklama : Bu saç bağları makyaj yapar-stilleri kolay, rahat ve saça daha az zarar verir!Bu bobinler, tüm saçlarınızı bir at kuyruğu, dağınık topuz veya örgüde kolaylıkla tutmak için kolayca ve cömertçe gerilir.İnce / ince saçlar için daha iyi görünümlü bir midilli yaparlar, yerinde kalırlar ve don?t saçını çekerek.Ve onlar?gerçekten rahatsın.Ayrıca, bir rüya gibi ince/ince yürümeye başlayan saçları yerinde tutuyorlar ve don?saçlarını çek!Ürün detayları Renk : Turuncu/Mavi/Açık Gri/Açık Kahverengi/Kırmızı/Siyah/Gri Malzeme : Akrilik reçine Uzunluk : 5.3 inç Ürün Özelliği : El yapımı Güçlü Tutun Saç Pençe Klipler.Tüm saç uzunlukları ve dokuları için mükemmeldir.Rahat ve Hafif.Modern Şık saç tokası, herhangi bir fırsat için uygun.Saçınızı sıkıştırmak veya saç stili yapmak için mükemmeldir.Kullanımı kolay, günlük veya banyo kullanımı için uygun.Uygulanabilir Saç Tipi : Uzun saç, kısa saç, düz saç, kıvırcık veya dalgalı saç, ince saç, orta kalın saç, kalın saç, ve ekstra kalın uzun saç.Paket içeriği : 7 adet at kuyruğu saç tokası saç maşası.

Ana özellikleri

Müşteri seçim