• Son
Nuprojector Parlak Ev Sineması Projektörü Taşınabilir-Full HD HDMI VGA LED 1080p, 35-100 Projeksiyon Boyutu w'yi destekler.

Nuprojector Parlak Ev Sineması Projektörü Taşınabilir-Full HD HDMI VGA LED 1080p, 35-100 Projeksiyon Boyutu w'yi destekler.

₺ 329.97
sayı
Mağazada

FULL HD VİDEO PROJEKTÖR DESTEĞİ 1080 P-2019 Ev sineması için ideal olan 1080p çözünürlüğü destekleyen 2000 : 1 kontrast oranı ile donatılmış en yeni mini projektör.Endişelenmeden her yere taşıyın.Nereye giderseniz gidin, video izlemek için tadını çıkarabilirsiniz.MULTİMEDYA BAĞLANTISI VE TAM FORMAT DESTEĞİ-HDIMI, VGA, AV, Çift USB dahil olmak üzere çeşitli girişlerle donatılmış Nuprojektör.Çift USB ve HDMI bağlantı noktası tasarımı, kullanımı daha kolay hale getirir.Tam formatlı videolar için yerleşik oynatma motoru, kod çözme becerisi çoğu video formatını destekleyebilir.HDMI, 2*USB, VGA, AV, IR ve Ses çıkışı dahil olmak üzere birden fazla bağlantı noktası ile.İçeriği bir HMDI (veya HML) adaptör kablosuyla bağlayarak cihazlarınızdan özgürce aktarabilirsiniz.BÜYÜK EKRAN ve DAHİLİ HOPARLÖR-Taşınabilir projektör, 1.38 m ila 5.7 m projeksiyon mesafesine sahip 40 ~ 220 inç projeksiyon ekranı boyutuna sahiptir.Dahili hoparlörler mükemmel yüksek ses kalitesi sunar, ayrıca daha yüksek kaliteli ses ihtiyaçlarınızı karşılamak için harici hoparlörlere de bağlayabilirsiniz.Vida yüksekliğini ayarlayabilir veya bir tripoda monte edebilirsiniz (B0146 G5 WY2'Yİ arayın).OFİS MODU-Standart mod ve ofis modu arasında geçiş yapabilir, office word, excel, PPT, PDF'yi doğrudan yayınlayabilir.Büyük ekranlı, basit ve verimli dosya yönetim yazılımı kullanın.Iş, toplantı, ev sineması için idealdir.fazladan ekipman çıktı.DESTEK ve GARANTİ : Bir ABD yerel işletmesinden standart bir yıl sorunsuz garanti ve hızlı teknik destek.Çözünürlük : 1280x720 (WXGA), 1080p'yi destekler. Parlaklık : 230 ANSI Lümen.Öngörülen Boyut : 45-200 inç.Giriş / çıkış Portları : HDMI, AV, VGA, USBx2 (destek USB okuma ve USB şarj).Ses Çıkışı : 3.5 mm erkek RCA kablosu ile 3.5 mm Dişi Bağlantı noktası.Güç Girişi : 90 ~ 260 V, 50/60 Hz, 70 W. Video Projektör x1. Güç kablosu x1. HDMI kablosu x1. Uzaktan kumanda x1. AV kablosu x1. Temizlik Bezi x1. Kullanım Kılavuzu.Nuprojektör, HDIMI, VGA, AV ve Çift USB dahil olmak üzere çeşitli girişlerle donatılmıştır.Çift USB ve HDMI bağlantı noktası tasarımı, kullanımı daha kolay hale getirir.Tam formatlı videolar için yerleşik oynatma motoru, kod çözme becerisi çoğu video formatını destekleyebilir.HDMI, 2*USB, VGA, AV, IR ve ses çıkışı dahil olmak üzere birden fazla bağlantı noktası ile.İçeriği bir HMDI (veya HML) adaptör kablosuyla bağlayarak cihazlarınızdan özgürce aktarabilirsiniz.

Ana özellikleri

Müşteri seçim