• Son
TAKTİK GEARZ Tc4 Titanyum Çakı! TG Triton X! TC4 Titanyum Kolu! Jilet gibi Keskin D2 Çelik Bıçak! Bilyalı Rulman Pivot Sistemi!

TAKTİK GEARZ Tc4 Titanyum Çakı! TG Triton X! TC4 Titanyum Kolu! Jilet gibi Keskin D2 Çelik Bıçak! Bilyalı Rulman Pivot Sistemi!

₺ 308.94
sayı
Mağazada

TG Paketi, Bir Molle paketinin içine yerleştirilmiş Bıçak içerir.Bu paket, telefonunuz için bir ön kese de dahil olmak üzere tüm ihtiyaçlarınızı taşımak için mükemmeldir.Bu paket kemerinize takılacak veya sırt çantanıza Molle sisteminize takılacaktır.Molle Gün Paketi : * * Dayanıklı naylon kanvas, suya dayanıklı / itici malzeme. **Ağır hizmet tipi naylon kayışlar, tokalar ve çıtçıtlar * * Her birinde daha küçük bir cebe sahip iki metal fermuarlı cep.Ön tarafta toka çantası. ** Boyutlar : 7 "x 5".Her kesede 2" ye kadar paketleyebilirsiniz.Ön kese, 3" genişliğinde bir telefonu rahatça idare edebilir.Cebin kenarları elastiktir, böylece daha büyük ve rahat olabilirsiniz.Kolu İnşaat : Tam Tc4 Titanyum Kolu İnşaat!Eşleşen Tc4 Titanyum Kemer Klipsi.Mavi Tc4 Titanyum Arka Ara Parçası ve Pivot vidası. 420 SS Sap Vidaları.Bıçak : Hafifçe Taşlanmış Jilet Gibi Keskin D2 Çelik Bıçak.Sertlik : 59-60 HRC, Isıl işlem : Vakum, Bıçak kalınlığı : 4,1 mm (.16").Bıçak Uzunluğu : 3.5", Sap Uzunluğu : 5", Toplam Uzunluk : 8.5", Ağırlık : 5.11 oz.Hediye Kutusu ve Naylon Saklama Kılıfı içerir!. ** Prim EDC Çakı, Tc4 Titanyum Kolu, Rulman Pivot Sistemi, Jilet Keskin Yüksek Kaliteli D2 Çelik Bıçak!Dayanacak şekilde Yapılmış Ağır Hizmet Bıçağı!Bu özel bıçak, sağlam bir konfor konturlu tutuş için tasarlanmıştır.Özellikleri Şunlardır : Titanyum Kemer Klipsi, Rulman Sistemi.Kolu İnşaat : Tc4 Titanyum !Bıçak : Yüksek Kaliteli D2 Çelik.....D2 Çeliği Nedir?..D2 Takım Çeliği, mikroyapıda nispeten yüksek ulaşılabilir sertlik ve çok sayıda, büyük, krom bakımından zengin alaşımlı karbür ile karakterize edilen çok yönlü, yüksek karbonlu, yüksek kromlu, hava ile sertleşen takım çeliğidir.Bu karbürler, diğer metaller ve aşındırıcı malzemelerle kayma temasından kaynaklanan aşınmaya karşı iyi direnç sağlar.

Ana özellikleri

Müşteri seçim