• Son
Çocuklar için ZİPİT Canavar Büyük Kalem Çantası, Bir Uzun Fermuardan Yapılmış 60 Kaleme kadar Tutar! (Siyah ve Gökkuşağı)

Çocuklar için ZİPİT Canavar Büyük Kalem Çantası, Bir Uzun Fermuardan Yapılmış 60 Kaleme kadar Tutar! (Siyah ve Gökkuşağı)

₺ 35.97
sayı
Mağazada

BOYUT - Bu büyük kalem kutusu 9 " x 0 ölçer. 8" x 5. 9" (22. 9 x 2 x 15 CM) ve 50'ye kadar kalem ve kurşun kalem tutar.Okul/ofis malzemeleri ve daha fazlası için makyaj/kozmetik çantası, cep telefonu kılıfı olarak kullanın.BİR UZUN FERMUARDAN YAPILMIŞ! - Akıllı tasarım, tamamen fermuarlanabilen ve açılabilen uzun bir fermuara sahiptir.Bu büyük kalem kutusu, her zaman kolay erişim için ekstra geniş bir diyagonal açıklığa sahiptir.Genel olarak sönük bir kütlede öne çıkan dayanıklı olan market.By akıllı, renkli ve yaratıcı tasarımlı ürünler üreterek, vizyonumuzu dünyanın dört bir yanındaki insanlarla paylaşmayı, onları saf sevinçle aşılamayı ve geri çekilmeden kendi fikirlerini açmaya teşvik etmeyi amaçlıyoruz.Zipit'i yüksek stile sahip pratik bir depolama çözümü olarak düşünün.Kendinizi sırf eğlence değeri için çantanızın fermuarını açıp açarken ve elbette akıllı yeni çantanızı ailenize ve arkadaşlarınıza göstermek için bulacaksınız.Canavar serisi, hem büyük hem de küçük tüm temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için orada olacak.Müşteriler, kesenin kaç tane eşya tutabileceğine ve küçük eşyaların bile sadece bir fermuardan uzakta olduğuna şaşırırlar.Fermuar, gözler, çılgın 'dişler' -bu havalı kılıf, organize kalmanın eğlenceli ve benzersiz bir yolu için avlanan herkes için bir zorunluluktur.ZİPİT Canavarlarının yardımıyla hayatınızı düzene sokmanın yollarını düşünürken hayal gücünüzün tasarımcılarımız kadar vahşi olmasına izin verin.

Ana özellikleri

Müşteri seçim