• Son
Elmas taklidi zinciri, cam Alaşım 5 Metre DIY elmas taklidi zinciri için DIY Hediye Kutusu Dekorasyon için(Gümüş Alt Şampanya)

Elmas taklidi zinciri, cam Alaşım 5 Metre DIY elmas taklidi zinciri için DIY Hediye Kutusu Dekorasyon için(Gümüş Alt Şampanya)

₺ 274.20
sayı
Mağazada

Güçlü Uygulanabilirlik : Elmas taklidi zinciri çeşitli için kullanılabilir purposes.It gelinlikleri süslemek için kullanılabilir ve kolye, bilezik vb.Olarak da kullanılabilir.Parlak renkli : DIY elmas taklidi zinciri çok göz kamaştırıcı ve göz alıcı.Bu dekorasyon daha çekici ve şık görünmenizi sağlayacaktır.Yeterli Uzunluk : Elmas taklidi pençe zincirinin toplam uzunluğu 5 metredir.Uzunluk, DIY ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterlidir.Zarif Hediye : Rhinestone çiçek zinciri şık ve zarif bir tasarıma sahiptir, ailenize ve arkadaşlarınıza tatil hediyesi olarak verebilirsiniz, seveceklerdir.Pratik dayanıklı : Renk yapay elmas zinciri giysi kanca değil, ellerinizi çizmez, rhinestones düşmek kolay değildir ve uzun bir süre için kullanılabilir.Özellik : 1. Güçlü Uygulanabilirlik : Elmas taklidi zinciri çeşitli için kullanılabilir purposes.It gelinlikleri süslemek için kullanılabilir ve kolye, bilezik vb.Olarak da kullanılabilir.2. Parlak renkli : DIY elmas taklidi zinciri çok göz kamaştırıcı ve göz alıcı.Bu dekorasyon daha çekici ve şık görünmenizi sağlayacaktır.3. Yeterli Uzunluk : Elmas taklidi pençe zincirinin toplam uzunluğu 5 metredir.Uzunluk, DIY ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterlidir.4. Pratik dayanıklı : Renk yapay elmas zinciri giysi kanca değil, ellerinizi çizmez, rhinestones düşmek kolay değildir ve uzun bir süre için kullanılabilir.5. Zarif Hediye : Rhinestone çiçek zinciri şık ve zarif bir tasarıma sahiptir, ailenize ve arkadaşlarınıza tatil hediyesi olarak verebilirsiniz, seveceklerdir.Şartname : Öğe Türü : Rhinestone Zinci Rmalzeme : Cam, AlaşıMözelleştirme : 5 yardsürün Fonksiyonu : Konfeksiyon Dekorasyon İçin, Hediye Kutusu Dekorasyon, ayakkabı Çanta Dekorasyonpaket Listesi : 1 x Rhinestone Zinciri.

Ana özellikleri

Item Type:
Rhinestone Chain
Material:
Glass, Alloy
Specification:
5 Yards
Product Function:
For Garment Decoration, Gift Box Decoration, Shoe Bag Decoration
Package List:
1 x Rhinestone Chain :

Müşteri seçim