• Son
KEDUODUO Ultrasonik Temizleyici, 46 kHz Taşınabilir Ultrasonik Takı Temizleyici 300 Ml Tankı ile Temizlik için Yüzükler, Saatler,

KEDUODUO Ultrasonik Temizleyici, 46 kHz Taşınabilir Ultrasonik Takı Temizleyici 300 Ml Tankı ile Temizlik için Yüzükler, Saatler,

₺ 141.30
sayı
Mağazada

★ Malzeme : Bu ultrasonik temizleyici, mükemmel dokunma hissine sahipken ABS plastik kabuk ile birlikte gelir; SUS 304 paslanmaz çelik astar iyi korozyon direnci sağlar, herhangi bir deterjan kullanın. 300 ml'lik Tank, bir veya daha fazla öğeyi bir kerede iyice temizlemek için yeterlidir, size zaman ve emek tasarrufu sağlar;. ★ 46k Hz Derin Temizleme Teknolojisi : Güçlü 46k Hz ultrasonik ses dalgaları, mücevherleri, dişleri, gözlükleri, saatleri, protezleri vb.Temizlemek için mükemmel olan değerli eşyalarınızın ulaşılması zor noktalarındaki lekeleri kolayca temizler.Ve onları yenilerken değerli eşyalarınıza zarar vermez new.In ayrıca, temizliği arttırmak için mücevher temizleyicisine biraz sıvı el/bulaşık sabunu eklenebilir. ★ 3 Dakika Zamanlama Fonksiyonu Ve Kullanımı Kolay : Ultrasonik Mücevher Temizleyicimiz sadece bir güç düğmesiyle tasarlanmıştır ve herkesin kullanması kolaydır.Ultrasonik temizleme makinesini açmak için açma/kapama düğmesine basın, ardından 3 dakikalık temizleme süresi birçok öğe için derin bir temizlik sağlar, 3 dakikalık temizliği bitirdikten sonra kapanır. Yaygın olarak kullanılan kesme : kirli takılar, gözlükler, saatler, protez, takı, elmas, kolye, yüzük, bilezik, madeni para, gözlük, çatal bıçak takımı, metal rozetler, kemer, su geçirmez saatler temizleme, tıraş, Tıraş makinesi, makine parçaları ve diğer değerli eşyalarınızı tıraş için uygundur. ★ Satış sonrası servis : Müşteri memnuniyetini sağlamak için her zaman size hizmet edeceğiz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın, biz 24 saat içinde size tatmin edici bir cevap verecektir. ★Mağazamıza hoşgeldiniz★Biz profesyonel bir üreticiyiz Size kaliteli ürün ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz.Ürün parametreleri : özellikler : Ürün Adı : Ultrasonik Cleaner Dimensions f 185*83*70mmİnner tank boyutu : 167*67*36mm Ultrasonic temizleme sıklığı : uzun 46 KHz Power f 18 WRated gerilimi : DC 1.5 Aİnput gerilimi : AC220-240 V 50 HZCapacity f 300ml Cleaning zaman f 3 minutes Professional mücevher temizleme etkileri olabilir yapmak öğeleri kızdırma/renew sadece bir kaç dakika.Su haznesini suyla doldurun, eşyalarınızı yerleştirin ve profesyonel bir mücevher temizleme etkisi göreceksiniz.Temizliği arttırmak için biraz el sabunu/bulaşık makinesi ekleyebilirsiniz.Sizin memnuniyetiniz bizim tek dileğimizdirürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.24 saat içinde size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

Ana özellikleri

Product Name :
Ultrasonic Cleaner
Dimensions:185*83*70mm :
Inner tank size:167*67*36mm :
Ultrasonic cleaning frequency:46KHz :
Power:18W :
Rated voltage: DC12V 1.5A :
Input voltage: AC220-240v 50HZ :
Capacity:300ml :
Cleaning time:3 minutes :
Professional jewellery cleaning effects can make your items glow/renew in just a few minutes. Just fill the water tank with water, insert your items, and you will see a professional jewelry cleaning effect. You can add a little hand soap/dishwasher to enhance cleansing. :
Your satisfaction is our only wish :
If you have any questions about our products, please contact us. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Müşteri seçim