• Son
GzxLaY Hediye Çok Katmanlı Tül Masa Etekleri, Parti Masa Süslemeleri-Mavi Mor-1.83 m x 0.77 m (Renk:1.83 m x 0.77 m, Boyut:

GzxLaY Hediye Çok Katmanlı Tül Masa Etekleri, Parti Masa Süslemeleri-Mavi Mor-1.83 m x 0.77 m (Renk:1.83 m x 0.77 m, Boyut:

₺ 198.30
sayı
Mağazada

soft Yumuşak tül ile kesilmiş el yapımı Çok katmanlı kıvırcık söğüt, kırışıklık önleyici astar ile birlikte gelir, ayrıca yüksek son kırışıklık karşıtı yüksek sayım naylonu kullanımı kolaylaştırır. Features Özellikler : kuruması kolay, sağlıklı ve güvenli, cilde zarar vermez, güvenle kullanabilirsiniz. Install Kolay Kurulum : Tül masa eteği, kullanımı çok kolay, Acı yüz macunu ile birlikte gelir. Occasions Uygun Durumlar : Bu Tül masa eteği, düğünler, partiler, bebek duşları, bebek dolunay bayramları, aile toplantıları gibi özel günlerde masaları süslemek için kullanılabilir ve ayrıca masayı evde giydirmek için günlük ev dekorasyonları için de kullanılabilir. ♡2 Boyutu : 2 Yard : 77x183 cm/30.31x72.1 inç,3 Yard : 275x77 cm/108.3x30.31 inç.Açıklama : - Özellikler : kuruması kolay, sağlıklı ve güvenli, cilde zarar vermez, güvenle kullanabilirsiniz. - Yumuşak tül ile kesilmiş el yapımı Çok katmanlı kıvırcık söğüt, kırışıklık önleyici astar ile birlikte gelir, ayrıca yüksek kaliteli kırışıklık karşıtı yüksek sayımlı naylon kullanımı kolaylaştırır. - Kolay Kurulum : Tül masa etek Sting yüz macunu ile birlikte gelir, kullanımı çok kolaydır. - Uygun Durumlar : Bu Tül masa eteği, düğünler, partiler, bebek duşları, bebek dolunay bayramları, aile toplantıları gibi özel günlerde masaları süslemek için kullanılabilir ve ayrıca masayı evde giydirmek için günlük ev dekorasyonları için de kullanılabilir. -2 Boyutu : 2 Yard : 77x183 cm/30.31x72.1 inç,3 Yard : 275x77 cm / 108.3x30.31 İnçspecification : - Malzeme : Kumaş,Polyester - Renk : Mor, Blue Package İçerir : 1 Parça Masa eteknot : 1. Masa etek sırasında biraz buruşuk olabilir transportation.It önemi yok.Sadece biraz su püskürtebilir ve biraz kurumasını sağlayabilirsiniz, masa eteği perfect.To demir tavsiye edilmez2. Izin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm.3. Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Önceliğimiz sizi memnun etmektir.Bu nedenle, ihtiyaçlarınızı karşılamak için en kaliteli ürün ve hizmetleri sunacağız.

Ana özellikleri

- Material:
Cloth,Polyester
- Color:
Purple, Blue
Package Includes:
1 Piece Table Skirt :
1. The table skirt might be a little wrinkled during transportation. It doesn't matter.You can just spray some water and make it hung dry for a little time, The table skirt will be perfect. To iron it is Not recommended :
2. Please allow 1-3 mm error due to manual measurement. :
3. Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor. :
Our priority is to make you satisfied. Therefore, we will provide the best quality products and services to meet your needs. :

Müşteri seçim