• Son
Heyous 2 pcs 4.7x1.6 inç Gizli Gömme Çekme Kolu Paslanmaz Çelik Oval Gömme Gizli mobilya Kolu için Kapı çekmece dolap dolap

Heyous 2 pcs 4.7x1.6 inç Gizli Gömme Çekme Kolu Paslanmaz Çelik Oval Gömme Gizli mobilya Kolu için Kapı çekmece dolap dolap

₺ 31.98
sayı
Mağazada

Paket : 2 adet 4.7x1.6 inç Oval Gömme Gömme Çekme Kolu (vida raptiye dahil).Yüksek Kalite : Paslanmaz çelikten yapılmış, daha yüksek sertlik, deforme olmayan, anti-pas, parlak ve parlak yüzey, toksik olmayan, çevre dostu ve zararsız.Katı tasarım, aşınmaya dayanıklı, güçlü yük taşıyan, çekici ve pratik.Gömülü Tasarım : Sadece vintage renk ile stil, çoğu mobilya renkleri için uygun, serbestçe itin ve çekin.Çekmeceyi, dolapları ve diğer mobilyaları çıkarmak için harika bir yardımcı, eski veya kırık çekme topuzunuzun yerini alabilir.Kullanımı : Oval şekil, gömme çekme kolu. sapı daha sıkı hale getiren vidaları sabitlemek için 2 delik.Montaj vidaları ile birlikte gelir, kurulumu kolaydır.Çok amaçlı : Ev mobilyaları, pencere, dolap, dolap kapısı, şifoniyer, çekmece, dolap, sürgülü kapı, dolap vb.Için Yaygın olarak kullanılır.4 304 Paslanmaz Çelik Boyutu Oval Renk : Gümüş Malzeme Gizli Gömme Çekme Şekli Tanıtıcı Özellikler : Ürün Türü : : : : .7x1.Paslanmaz çelikten Yapılmış 6 inç / 120x40mm Yükseklik : 14 mm Kalınlık : 2mm Özellikleri : Yüksek Kalite, yüksek sertlik, olmayan-deforme, antipas, parlak ve parlak yüzey, toksik olmayan, çevre dostu ve zararsız.Katı tasarım, aşınmaya dayanıklı, güçlü yük taşıyan, çekici ve pratik.Gömülü Tasarım : Sadece vintage renk ile stil, çoğu mobilya renkleri için uygun, serbestçe itin ve çekin, kullanımı rahat.Fonksiyon : Çekmeceyi, dolapları ve diğer mobilyaları çıkarmak için harika bir yardımcı, eski veya kırık çekme topuzunuzun yerini alabilir.Kullanımı : Oval şekil, gömme çekme kolu. sapı daha sıkı hale getiren vidaları sabitlemek için 2 delik.Montaj vidaları ile birlikte gelir, kurulumu kolaydır.Çok amaçlı : Ev mobilyaları, pencere, dolap, dolap kapısı, şifoniyer, çekmece, dolap, sürgülü kapı, dolap vb.Için Yaygın olarak kullanılır.Paket : 2 adet Oval Gömme Gömme Çekme Kolu (vida raptiye dahil).

Ana özellikleri

Product Type:
Hidden Recessed Pull Handle
Shape:
Oval
Color:
Silver
Material:
304 Stainless Steel
Size:
4.7x1.6 inch / 120x40mm
Height:
14mm
Thickness:
2mm
Feature:
High Quality:
Made of stainless steel, higher hardness, non-deformable, anti-rust, glossy and bright surface, non toxic, environmentally friendly and harmless. Solid design, abrasion resistant, strong load-bearing, attractive and practical.
Embedded Design:
Simply style with vintage color, fit for the colors of most furniture, push and pull freely, convenient to use.
Function:
Great helper to pull out drawer, cabinets and other furniture, can replace your old or broken pull knob.
Use:
Oval shape, recessed pull handle. 2 holes for fixing screws that makes the handle more firmly. Comes with mounting screws, easy to install.
Multi-purpose:
Widely used for home furniture, window, cabinet, closet door, dresser, drawer, cupboard, sliding door, wardrobe etc.
Package:
2pcs Oval Recessed Flush Pull Handle (Include screw fastener) :

Müşteri seçim