• Son
Wansan Dış Mekan Güneş Zemin Lambası, Soğuk/Sıcak Işıklı 1/2 Led Zemin Lambası, Güneş Lambası Bahçe Sütunu Peyzaj Dış Mekan

Wansan Dış Mekan Güneş Zemin Lambası, Soğuk/Sıcak Işıklı 1/2 Led Zemin Lambası, Güneş Lambası Bahçe Sütunu Peyzaj Dış Mekan

₺ 50.97
sayı
Mağazada

[Zarif ve basit tasarım] LED ışıkları daha parlak ve daha sıcaktır, canlı, rafine ve zarif bir aydınlatma görüntüsü oluşturur.Aydınlatma dinamiktir, karanlıkta bir işaret gibi, bahçenizdeki ebedi bir işaret gibi, güzel dekoratif efektlerle. [Güneş enerjisine güvenin] Bu güneş zemin lambaları gün boyu doğrudan güneş ışığı altında güneş enerjisi toplar ve ardından alacakaranlıkta otomatik olarak açılır.Tamamen şarj olduktan sonra, 8-10 saate kadar yanabilir. [All weather] IP44 su geçirmez, dayanıklı ABS yapılmış paslanmaz çelik malzeme+, güneş zemin lambaları, yıl boyunca hava her türlü dayanabilir.Buna ek olarak, aynı zamanda yüksek performanslı olan ışık yayan diyot dayanıklı lamba boncuk, kare dalga silikon güneş panelleri ve 1200 m A pil LED. [Geniş kullanım] Açık, avlu, ev, otel, bahçe, yol kenarı, yüzme havuzu, parti için uygundur.Herhangi bir yere koyabilirsin.Postmodern tarzdaki tasarım size ve ailenize sıcak ve romantik bir akşam yaşatacak. [Kolay kurulum] Toprak fiş tipi, doğrudan çim veya toprağa takın.Çıkarılabilir ve hafif, taşıması kolay.1 Adet ışınlama alanı 3-5 metrekaredir ve 4 adet avlu için mükemmel şenlik ateşi atmosferi sağlar.Paket içeriği : 1 * Güneş bahçe ışık Belirtimi : Malzeme : ABS+paslanmaz çelik Renk : siyah, beyaz.Boyutu : 56.5*8 * 8 cm.Ağırlık : 450g her Stil : zarif ve modern Özellikler : Zarif tasarım : retro kompakt dairesel lamba sonrası şekli, basit desen, bir bakışta dikkat çekebilir.Otomatik açma / kapama : Anahtarı açın ve şarj etmek için lambayı doğrudan güneş ışığına yerleştirin.Güneş panelleri güneş enerjisini emer ve elektrik enerjisine dönüştürür ve gece düştüğünde otomatik olarak açılır.Enerji tasarrufu : güneş ışıklarının tam enerjisi.Her lamba, doğrudan güneş ışığı altında 6 saat şarj edilebilen ve elektrik kesintisinden sonra 8-10 saat kullanılabilen, su ve elektrik faturalarından tasarruf sağlayan nikel-metal hidrit şarj edilebilir bir pil içerir.Güç, enerji tasarrufu ve çevre koruma olarak güneş enerjisi ile çevre kirliliği konusunda endişelenmenize gerek yoktur.İsteğe bağlı yer : yumuşak ve romantik aydınlatma, alev yok, titreme yok, parlama önleyici, titreme yok, radyasyon yok ve göz protection.It herhangi bir yumuşak zemine kolayca yerleştirilebilir.IP44 Su geçirmez : Güvenilir yapı ve hava koşullarına dayanıklı fonksiyon, çoğu hava koşulunda uzun ömürlü performans sağlar conditions.It yüzme havuzları, teraslar, avlular, parklar, yollar, bahçeler vb.Gibi farklı durumlarda yaygın olarak kullanılabilir.

Ana özellikleri

Material:
ABS+Stainless Steel
Color:
black, white.
Size:
56.5*8*8cm.
Weight:
450g each
Style:
exquisite and modern
Features:
Exquisite design:
retro compact circular lamp post shape, simple pattern, can attract attention at a glance.
Auto on/off:
Turn on the switch and place the lamp in direct sunlight to charge. Solar panels absorb solar energy and convert it into electrical energy, and automatically turn on when night falls.
Energy saving:
the full energy of solar lights. Each lamp contains a nickel-metal hydride rechargeable battery, which can be charged for 6 hours under direct sunlight, and can be used for 8-10 hours after power failure, which can save water and electricity bills. With solar energy as the power, energy saving and environmental protection, there is no need to worry about environmental pollution.
Optional location:
soft and romantic lighting, no flame, no flicker, anti-glare, no flicker, no radiation, and eye protection. It can simply be inserted into any soft ground.
IP44 Waterproof:
Reliable structure and weatherproof function ensure long-lasting performance in most weather conditions. It can be widely used in different occasions such as swimming pools, terraces, courtyards, parks, trails, gardens, etc.

Müşteri seçim