• Son
Kafesler için Homyl 5 Paket Tavşan Paspasları, Kafes Mat Tavşan Ayakları Paspasları, Küçük Hayvan Kafesi Deliği

Kafesler için Homyl 5 Paket Tavşan Paspasları, Kafes Mat Tavşan Ayakları Paspasları, Küçük Hayvan Kafesi Deliği

₺ 74.97
sayı
Mağazada

* Küçük evcil Tavşan,kobay,Chinchilla,Hamster,Kediler,Küçük Köpekler için uygundur. * Evcil hayvanlar için sağlıklı ve rahat yürüyüş. * Delik çapı yaklaşık 1.4 cm'dir, bu da dışkıların düşmesine izin verir. * 100 % Brand New ve yüksek kalite. * Küçük evcil hayvanların ayaklarının çizilmesini ve dışkı ile enfekte olmasını önleyin.Açıklama : -100% Marka yeni ve yüksek kaliteli. - Evcil hayvanlar için sağlıklı ve rahat yürüyüş. - Delik çapı yaklaşık 1.4 cm'dir, bu da dışkıların düşmesine izin verir. - Küçük evcil hayvanların ayaklarının çizilmesini ve dışkı ile enfekte olmasını önleyin ve-Küçük evcil Tavşan,Kobay,Chinchilla,Hamster,Kediler,Küçük Köpekler için uygundur.Şartname : - Malzeme : Plastik-Boyut : Yaklaşık. 29x15x0.5 cm / 11.42x5.91x0. 20 inç - Renk : Random Package Içerir : 5 parça Kafes Plaka paspasnot : Yukarıdaki boyut elle ölçüldüğünden, gerçek öğenin boyutu yukarıdaki boyuttan biraz farklı olabilir.Işık efektleri, monitör ayarları vb.Nedeniyle.Resimlerin renginde ve gerçek öğede hafif bir fark olabilir.Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.

Ana özellikleri

- Material:
Plastic
- Size:
Approx. 29x15x0.5cm / 11.42x5.91x 0.20inch
- Color:
Random
Package Includes:
5 pieces Cage Plate Mats :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above. :
Due to the lighting effects, monitor settings, etc. There could be some slight difference in the color of the pictures and the actual item. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Müşteri seçim