• Son
TANGAN Havzası Musluklar Pirinç Duvara Monte Banyo Lavabo Musluk 3 Delik Çift Kolu Sıcak ve Soğuk Su Muslukları, krom

TANGAN Havzası Musluklar Pirinç Duvara Monte Banyo Lavabo Musluk 3 Delik Çift Kolu Sıcak ve Soğuk Su Muslukları, krom

₺ 248.10
sayı
Mağazada

[Dayanıklı yüzey işleme]çizilmelere,korozyona ve kararmaya karşı dayanıklıdır.Çağdaş ve Modern Havzası Mikser dokunun, Kurşunsuz, Dayanıklı, Uzun Süre garanti, Kurulumu kolay. [Tüm bakır dökümlerin kalite takibi] Tüm bakır malzemeler,boşluksuz dikişsiz derz döküm teknolojisi su sızıntısı,katı duvar kalınlığı, güçlü basınç direnci. [Bakım İhtiyaçları] Günlük temizlik, nemli yumuşak bir bezle yumuşak bir bez kullanın, İnatçı lekeler varsa, çıkarmak için bir diş bükümü veya nötr bir deterjan kullanın. [Çift saplı tek kontrol sizin tarafınızdan değiştirilir] İnsanlaşmış tasarım çift kontrol tek kontrol, sıcak ve soğuk su kontrolünüzle sıcaklığı ayarlamak için sıcak ve soğuk çift kontrol, hızlı anahtarlama rahat su deneyimi. [Kolay Kurulum]Kurulum için gerekli tüm aksesuarlarla birlikte gelir,Musluk montaj donanımı, standart diş bağlantısı ve soğuk/sıcak hortumlar içerir.Hole Material Üç özellikler : Kolları Sayısı : Çift Handle Surface Tedavi : Polished Style : Çift Tutucu : Brass Style : Contemporary Faucet Mount : 8" Widespreadİnstallation Tipi : Duvar Mounted Hot ve Soğuk Su : Yes Type : Havza Faucets Type : Mil-rolling Spool FEATURES : Sıcak ve soğuk Mikser musluk.Kurulumu ve temizliği kolaydır.Ev ve ticari için idealdir.Su hortumları ve aksesuarları ile komple.Başa geçmek oldukça kolaydır.Ürün Denetimi : 1. Ürünlerimiz elle ölçülür, bu nedenle boyut 2'de küçük hatalar olabilir. Resim gerçek ürün.Ancak, farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle hafif renk sapmaları oluşabilir.lütfen anlayın ve çok teşekkür ederim. 3. Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Herhangi bir ürün sorununuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Ana özellikleri

Number of Handles:
Dual Handle
Surface Treatment:
Polished
Style:
Dual Holder Three-hole
Material:
Brass
Style:
Contemporary
Faucet Mount:
8 Widespread
Installation Type:
Wall Mounted
Hot and Cold Water:
Yes
Type:
Basin Faucets
Type:
Shaft-rolling Spool
FEATURES:
 
Hot and cold mixer faucet.  :
Easy to install and clean.  :
Ideal for home and commercial.  :
Complete with water hoses and accessories.  :
Handle switch is easy and convenient. :
Product Inspection:
1. Our products are measured by hand, so there may be minor errors in size :
2. The picture is the actual product. However, slight chromatic aberrations may occur due to different lighting and display settings. please understand and thank you very much. :
3. We maintain high standards of excellence and strive for 100% customer satisfaction!Please contact us if you have any product problems. :

Müşteri seçim