• Son
KLHHG 6-Piece Peçete Toka Bahar Peçete Halkası Otel Restoran Peçete Toka Ağız Bez Halka Peçete Halkası (Renk: Bir, Boyutu:

KLHHG 6-Piece Peçete Toka Bahar Peçete Halkası Otel Restoran Peçete Toka Ağız Bez Halka Peçete Halkası (Renk: Bir, Boyutu:

₺ 978.99
sayı
Mağazada

1. Yeniden kullanılabilir ve Pratik : Peçete halkası yeniden kullanılabilir ve peçete halkası kirliyse, ıslak bir süngerle silin. 2. Masayı Düzenli Tutun : Peçete tokası masanızı ve peçetelerinizi daha temiz ve düzenli hale getirebilir. 3. Çoklu Amaçlar : Düğünler, akşam yemekleri, Noel, Şükran Günü ve diğer günler gibi günlük yaşam ve tatiller için uygundur. 4. Ev Dekorasyonu için harika : Çeşitli masa düzenleri ve aksesuarları ile mükemmel uyum, ev dekorasyonu için harika. 5. Metal malzemeden yapılmış, aşınmaya dayanıklı ve paslanmaya dayanıklı.Özellik : 1. Yeniden kullanılabilir ve Pratik : Peçete halkası yeniden kullanılabilir ve peçete halkası kirliyse, ıslak bir süngerle silin.2. Masayı Düzenli Tutun : Peçete tokası masanızı ve peçetelerinizi daha temiz ve düzenli hale getirebilir.3. Çoklu Amaçlar : Düğünler, akşam yemekleri, Noel, Şükran Günü ve diğer günler gibi günlük yaşam ve tatiller için uygundur.4. Ev Dekorasyonu için harika : Çeşitli masa düzenleri ve aksesuarları ile mükemmel uyum, ev dekorasyonu için harika.5. Metal malzemeden yapılmış, aşınmaya dayanıklı ve paslanmaya dayanıklı.Özellikler : Renk : AltıNmalzeme : Paslanmaz çelikpaket içeriği : 6* peçete halkasısadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.Not : Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.Not : Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

Ana özellikleri

Müşteri seçim