• Son
Ayrılabilir 6 Bölmesi Organizatör Kılıfı Asılı Çanta Organizatör Temizle Çanta Çanta Koleksiyonu Depolama Tutucu Dolap Dolap

Ayrılabilir 6 Bölmesi Organizatör Kılıfı Asılı Çanta Organizatör Temizle Çanta Çanta Koleksiyonu Depolama Tutucu Dolap Dolap

₺ 50.97
sayı
Mağazada

ÖLÇÜLER : 15.5*40*133.5 cm/6 "w x 15.7" d *52.5 " h, 5 farklı renk, bej/gri/kahverengi/pembe / mor, sizin için daha fazla seçenek.AYRILABİLİR tasarım - Her türlü dolap için uyarlanabilir, dikey alanın maksimum kullanımı, küçük olanlar için mükemmel hale getiren 2 dolap düzenleyicisine ayrılabilir closets.It ayrıca katlanabilir tasarımı ile hareketlilik katmıştır.Hem ev hem de seyahat için uygun, taşıması kolay.HER TÜRLÜ DEPOLAMA için idealdir-Kullanışlı ve yeterli Maksimum 6 bölme, farklı eşyaları ayrı ayrı saklamayı,yetişkin çantalarından,ayakkabılardan,çantalardan,kazaklardan bebek kıyafetlerine, oyuncaklara kadar her şeyi saklamayı teklif eder.Çantanızı, çantanızı dolabınızda büyükten küçüğe düzenlemek için mükemmel bir çözüm, çantalarınızı hasarsız tutun.Gardırobunuzu temiz ve düzenli tutun.ÇEVRE DOSTU MALZEME-Çevre dostu dokunmamış kumaş, bu dolap organizatör sistemini güçlü ve kullanımı dayanıklı hale getirir, kalın polyester örgü transparan tasarımı,saklananları görüntülemeyi ve herhangi bir fırsat için doğru çantayı seçmeyi kolaylaştırır, zamandan tasarruf etmenizi sağlar.ASILMASI KOLAY - Sağlam metal askılar dahildir, standart dolap çubuğuna asılması kolaydır.Özellikler : 6 cepli Asma Çanta Organizer Renk : bej/gri/kahverengi/mor/pembe Demesion : 15.5*40*133.5 cm/6"w x 40"d *52.5"h Malzeme : dokuma olmayan kumaş + polyester Ağırlık : 1.5 kg Ürün Özellikleri : Yüksekliği kalite koleksiyon askılı dolap sahibi olmak uyarlanabilir için her türlü dolap, maksimum kullanım Dikey Boşluk.Dayanıklı ve pratik.Hem ev hem de seyahat için uygundur, kullanmadığınızda katlayabilirsiniz.Taşıması kolay.Neyin saklandığını görmek kolaydır ve eşyaları yerden uzak tutar ve organize eder.Gardırobunuza, dolabınıza veya arka kapınıza asılabilir.Süper büyük kapasiteli, Max 6 bölmeleri ayrı ayrı farklı öğeleri saklamak için teklif.Ürün Açıklaması : Çanta ve cüzdanlar nasıl düzenlenir?Bakımlı dolap için çanta organizatörüne mi ihtiyacınız var?Bu asılı dolap organizatörü iyi bir çözüm olacaktır.Bu bölme organizatörü ile hızlı bir şekilde organize olabilir,gardırobunuzu temiz ve düzenli tutabilirsiniz.Maksimum 6 bölme,yetişkinlerden bebeğe çanta,kazak, oyuncak gibi her şeyi saklamanızı sağlar.Sağlam metal askılar dahildir, asla dolu çantayı düzenli tutmak için standart dolap çubuğuna asılması kolaydır.-Tasarımı sayesinde kafes görmek saklı olmak ne kolay görüntülemek için gereken zaman kazanmak,doğru olanı seçin yapar.

Ana özellikleri

6-pocket Hanging Bag Organizer :
Colour:
beige/grey/brown/purple/pink
Demesion:
15.5*40*133.5cm/6w x 15.7d *52.5h
Material:
non-woven fabric + polyester
Weight:
0.6kg
Product Features:
Hight quality collection hanging closet holder can be adaptable for all types closet, maximum utilization of vertical space.Durable and practical. :
Suitable for both home and travel, you can fold it when you don't use it.Easy to carry. :
Easy to see what's being stored and keeps items off the floor and organized. :
Can be hang it in your wardrobe, closet or back door. :
Super huge capacity, Max 6 compartments offer to store different items separately. :
Product Description:
How to organize handbags and purses? Need purse organizer for well-kept closet? This hanging closet organizer will be a good solution. You can get organized fast with this compartment organizer,keep your wardrobe clean and tidy. Max 6 compartments allows you store anything from adult to baby such as handbags,sweaters,toys. Sturdy metal hangers included, easy to hangs on standard closet rod to keep neverfull purse organized. Mesh see-through design makes it easy to view what's being stored and select the right one you need,save your time. :

Müşteri seçim