• Son
CHENTAOYAN Araba Styling Kitleri Alüminyum Araba Arka Bagaj Spoiler Kanat Yükseltici Kaldırma Uzatma Kiti Ford Focus ST Hatchback

CHENTAOYAN Araba Styling Kitleri Alüminyum Araba Arka Bagaj Spoiler Kanat Yükseltici Kaldırma Uzatma Kiti Ford Focus ST Hatchback

₺ 33.60
sayı
Mağazada

Araba Spoiler Aksesuarları Standart Ölçü Ürünüdür, Lütfen Satın Almadan Önce veya Sonra Aracın Modelini, Yılını ve Diğer Bilgilerini Bize bildirin. - kalite güvencesi test edildi, daha duyarlı, daha az pahalı, kurulumu daha kolay. -Bu kanat yükselticileri, yükseltilmiş ve açılı bir görünüm vererek FİESTA ST kanadı için oem'lerine agresif stil eklemek isteyen herkes için bir eklentidir. - yükselticiler, dayanıklılığı sağlamak için yüksek kaliteli uçak sınıfı kütük alüminyumdan işlenmiş hassas cnc'dir ve kir ve nemi dışarıda tutmak için kapak montaj tarafında o-halkalara sahiptir. -tüm kit, otoyol hızlarında ve dokunmatik araba yıkamalarında yapılan yolculuklarda sağlam kalacak şekilde test edilmiş ve tasarlanmıştır.Araba Spoiler, Kanat ve Şekillendirme Setleri Dayanıklı ve Dahil : 1x Set Kanat Spoiler Yükseltici Asansör Kit Fitment : -2013-2019 için Ford Focus ST için Uygun-2016-2019 için Ford Focus RS Models Specification için Uygun : Tipi : Spoiler Kanat Yükseltici Raiser Seti-Malzeme : Yüksek kaliteli T Anotlanmış Yüzey-6061 Alüminyum-Renk : Anotlanmış Siyah / Gümüş : -Ek Yöntem 4 Dr Model Hatchback Vehicle Package Sizin için Mükemmel şekilde Adapte Edilebilir : Cıvata, Arka, Üst Araç üzerinde Vida Yerleştirme : Tipi Takım : Yükleme işlemi son derece kolaydır, araba hatch veya spoiler için gerekli hiçbir delme veya değişikliği WSR03 S VR performans/Özel-Üretici Parça Numarası : -.Tüm montaj donanımı pakete dahildir .- yükselticiler, Dayanıklılığı Sağlamak için Yüksek Kaliteli Uçak Sınıfı Kütük Alüminyumdan işlenmiş Hassas cnc'dir ve Kir ve Nemi Dışarıda Tutmak için Kapak Montaj Tarafında O-halkalara sahiptir.tüm Kit, Otoyol Hızlarında ve Dokunmatik Araba Yıkamalarında Yapılan Yolculuklarda Sağlam Kalacak şekilde Test Edilmiş ve Tasarlanmıştır.kanadın Kaldırılması, Havanın ona Ulaşmasına İzin vererek Arka Camdaki Yağmur ve Kiri Temizlemeye de Yardımcı olur.

Ana özellikleri

-Type:
Spoiler Lip Wing Riser Raiser Kit
-Material:
High quality T-6061 Aluminum
-Color:
Anodized Black / Silver
-Surface Finish:
Anodized
-Attachment Method:
Bolts, Screws
-Placement on Vehicle:
Rear, Upper
-Fitment Type:
Performance/Custom
-Manufacturer Part Number:
VR-WSR03S
-Installation is an easy process, with no drilling or modification required to the car's hatch or spoiler. All mounting hardware is included . :
-the Risers are Precision CNC Machined from High Quality Aircraft Grade Billet Aluminum to Ensure Durability, and Feature O-rings on the Hatch Mounting Side to Keep Out Dirt and Moisture. the Entire Kit has been Tested and Engineered to Remain Sturdy at Highway Speeds as well as During Trips through Touch Car Washes.the Lift of the Wing also Helps with Clearing Rain and Dirt off the Rear Window by Allowing Air to Reach it. :

Müşteri seçim