• Son
SGZYJ Elektrikli tezgah matkabı Standı Tek Kafa Elektrikli Matkap Taban Çerçeve Matkap Tutucu Güç Değirmeni Aksesuarları Doğrama

SGZYJ Elektrikli tezgah matkabı Standı Tek Kafa Elektrikli Matkap Taban Çerçeve Matkap Tutucu Güç Değirmeni Aksesuarları Doğrama

₺ 299.70
sayı
Mağazada

Alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmış, sağlam ve dayanıklı.Aralık ölçeği 60mm, insanlaşmış tasarım, bir referans işlemi ve daha doğru sağlar.Plastik sabitleme kapağı, tutucu mandrenin ayarlanabilir aralığı 38-42 mm'dir. Elektrikli matkap gevşekse, sabitlemek için plastik kapağı kılıflayabilirsiniz.Alüminyum alaşımlı malzeme, mengene reklam kalıbına monte edilebilen zemin üzerinde genleşme oluğu tasarımı.Faydalı model bir elektrikli matkap braketi için kullanılabilir.Şartname : Malzeme : Alüminyum alaşımmax.chuck çapı : 42mm Max.delme derinliği : 60mmkolon yüksekliği : 400mm Drill çapı : 38-42mm Shaft çapı : 25mm Drilling derinliği : Maks. 60mmuygulama : Elektrikli matkap tutmakmiktar : 1 adetözellikler : Alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmış, sağlam ve dayanıklıdır.Aralık ölçeği 60mm, insanlaşmış tasarım, bir referans işlemi ve daha doğru sağlar.Plastik sabitleme kapağı, tutucu mandrenin ayarlanabilir aralığı 38-42 mm'dir. Elektrikli matkap gevşekse, sabitlemek için plastik kapağı kılıflayabilirsiniz.Alüminyum alaşımlı malzeme, mengene reklam kalıbına monte edilebilen zemin üzerinde genleşme oluğu tasarımı.Faydalı model bir elektrikli matkap braketi için kullanılabilir.Paket içeriği : 1 x Elektrikli Matkap Tutucu (matkap dahil değildir) Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.Not : Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.Anlayışınız İçin Teşekkürler.

Ana özellikleri

Material:
Aluminium Alloy
Max. chuck diameter:
42mm
Max. drilling depth:
60mm
Column height:
400mm
Drill diameter:
38-42mm
Shaft diameter:
25mm
Drilling depth:
Max. 60mm
Application:
Holding Electric Drill
Quantity:
1pc
Features:
Made of Aluminium alloy material, solid and durable. :
Range scale 60mm, humanized design, provide a reference operation and more accurate. :
Plastic fixing cover, the adjustable range of the holder chuck is 38-42mm. If the electric drill is loose, you can sheathe the plastic cover to fix it. :
Aluminium alloy material, design expansion groove on the ground which can be mounted vice ad mould. :
The utility model can be used for an electric drill bracket. :
Package Included:
1 x Electric Drill Holder (The drill is not included) :
Only the above package content, other products are not included. :
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Thanks For Your Understanding. :

Müşteri seçim