• Son
Shanrya 37mm Close Up Lens, Evrensel Close Fit Dijital Kameralar için Yüksek Çözünürlüklü Close Up Filtre Değiştirme (10 Kez)

Shanrya 37mm Close Up Lens, Evrensel Close Fit Dijital Kameralar için Yüksek Çözünürlüklü Close Up Filtre Değiştirme (10 Kez)

₺ 63.60
sayı
Mağazada

Alüminyum Çerçeve : Alüminyum alaşımlı çerçeve, Nikon, Fujifilm, for ve diğer kameralar için uygun olan filtrenin kenarına başıboş ışığın girmesini önleyebilir.Optik Dışbükey Lens : Özellik : Optik netliği ve renk sadakatini artırabilen yüksek kaliteli optik dışbükey lenslerden yapılmıştır.Nesneyi Büyüt : Yakın çekim lensi renksiz ve şeffaftır, bu da fotoğraflanan nesneyi büyütebilir ve yakın çekim mesafesini 1 kereden fazla artırabilir.Ürün Özellikleri : Her marco close up lens, çözünürlüğü ve görüntü netliğini korurken görüntü boyutunu büyütebilir.Ana Fonksiyon : Yakın çekim lensi, çiçeklerin, küçük koleksiyonların, madeni paraların ve pulların, böceklerin, küçük yaratıkların veya yakın çekim detayları gerektiren küçük nesnelerin fotoğraflarını çekmek için kullanılır.Özellik : 1. Nesneyi Büyüt : Yakın çekim lensi renksiz ve şeffaftır, bu da fotoğraflanan nesneyi büyütebilir ve yakın çekim mesafesini 1 kereden fazla artırabilir.2. Ana Fonksiyon : Yakın çekim lensi, çiçeklerin, küçük koleksiyonların, madeni paraların ve pulların, böceklerin, küçük yaratıkların veya yakın çekim detayları gerektiren küçük nesnelerin fotoğraflarını çekmek için kullanılır.3. Ürün Özellikleri : Her marco close up lens, çözünürlüğü ve görüntü netliğini korurken görüntü boyutunu büyütebilir.4. Optik Dışbükey Lens : Özellik : Optik netliği ve renk sadakatini artırabilen yüksek kaliteli optik dışbükey lenslerden yapılmıştır.5. Alüminyum Çerçeve : Alüminyum alaşımlı çerçeve, Nikon, Fujifilm, for ve diğer kameralar için uygun olan filtrenin kenarına başıboş ışığın girmesini önleyebilir.Şartname : Öğe Türü : Makro Yakın Çekim Lensmalzeme : Optik Dışbükey Lens + Alüminyum alaşımürün Rengi : Gösterilen Resimler Gibiarayüz Çapı : Yaklaşık. 37mm / 1.5 inürün Ağırlığı : Yaklaşık. 29-32g / 1.0-1.1 ozuygulanabilir Modeller : 37mm / 1.5 in arayüz çapına sahip kamera lensi için uygundur Paket Listesi : 1 x Yakın Çekim Lens1 x saklama kutusu.

Ana özellikleri

Item Type:
Macro Close Up Lens
Material:
Optical Convex Lens + Aluminum Alloy
Product Color:
As Pictures Shown
Interface Diameter:
Approx. 37mm / 1.5in
Product Weight:
Approx. 29-32g / 1.0-1.1oz
Applicable Models:
Suitable for camera lens with interface diameter of 37mm / 1.5in
Package List:
1 x Close Up Lens :
1 x Storage Box :

Müşteri seçim