• Son
KEDUODUO Ultrasonik Temizleyici, Ultrasonik Takı Temizleyici Taşınabilir Ultrasonik Makinesi için Dijital Zamanlayıcı ile Gözlük,

KEDUODUO Ultrasonik Temizleyici, Ultrasonik Takı Temizleyici Taşınabilir Ultrasonik Makinesi için Dijital Zamanlayıcı ile Gözlük,

₺ 47.70
sayı
Mağazada

★ Yüksek Kaliteli Malzemeler : Bu ultrasonik temizleyici, mükemmel dokunma hissine sahipken dayanıklılığı sağlayan yüksek kaliteli su geçirmez yüzey kaplaması ile birlikte gelir. ★ Verimli Temizlik : Ultrasonik Temizleyici, değerli eşyalarınıza zarar vermeyecek ve aynı zamanda onları yeni gibi yenileyecek güçlü ama nazik bir temizlik için 42000 Hz ultrasonik ses dalgaları üretir. ★ Sessiz Temizlik : Çalışma gürültüsünü azaltmak için en yeni ileri teknolojiyi kullanıyoruz, temizleyici makineler hafif bir tıslama sesi çıkarır, böylece artık işin gürültüsü hakkında endişelenmenize gerek kalmaz. ★ Çok Amaçlı Ultrasonik Temizleme Makinesi : Büyük kapasiteli tankportable tasarım ultrasonik temizleyici, taşıması çok kolay nereye giderseniz gidin eşyalarınızı temiz tutabilir, mücevher temizleyici, saat temizleyici, protez temizleyici, gözlük temizleyici, bozuk para temizleyici, laboratuar aletleri temizleyici ve daha fazlası olarak kullanılabilir. Yaygın olarak kullanılan kesme : kirli takılar, gözlükler, saatler, protez, takı, elmas, kolye, yüzük, bilezik, madeni para, gözlük, çatal bıçak takımı, metal rozetler, kemer, su geçirmez saatler temizleme, tıraş, Tıraş makinesi, makine parçaları ve diğer değerli eşyalarınızı tıraş için uygundur. ★Mağazamıza hoşgeldiniz★Biz profesyonel bir üreticiyiz Size kaliteli ürün ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz.155 225*ürün parametreleri : özellikler : Ürün Adı : Ultrasonik Cleaner Product kapasitesi : 725 ML Ürün boyutu : *145 mm Ürün ağırlığı : 995 G Astar Malzeme : 304 paslanmaz çelik Ultrasonicpower : 40 k Hz Güç kaynağı voltajı : AC 220 V 50/60 HZProfessional mücevher temizleme etkileri öğeleri/sadece birkaç dakika içinde yenilemek kızdırma yapabilirsiniz 20 Zaman kontrolü : 3 dakika Ürün frekansı : .Su haznesini suyla doldurun, eşyalarınızı yerleştirin ve profesyonel bir mücevher temizleme etkisi göreceksiniz.Temizliği arttırmak için biraz el sabunu/bulaşık makinesi ekleyebilirsiniz.Sizin memnuniyetiniz bizim tek dileğimizdirürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.24 saat içinde size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

Ana özellikleri

Product Name :
Ultrasonic Cleaner
Product capacity:
725ML
Product size:
225*155*145mm
Product weight:
995G
Liner material:
304 stainless steel
Ultrasonicpower:
26W
Time control:
3 minutes
Product frequency:
40KHz
Power supply voltage:
AC 220V 50/60HZ
Professional jewellery cleaning effects can make your items glow/renew in just a few minutes. Just fill the water tank with water, insert your items, and you will see a professional jewelry cleaning effect. You can add a little hand soap/dishwasher to enhance cleansing. :
Your satisfaction is our only wish :
If you have any questions about our products, please contact us. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Müşteri seçim