• Son
Mikser, Esnek Kullanım, 7 Kanallı Mikser, Giriş Mikseri, Bağımsız Kayıt Çıkışı, Orta Derecede Sönümlü, Ses Mikseri Stereo Sistemi

Mikser, Esnek Kullanım, 7 Kanallı Mikser, Giriş Mikseri, Bağımsız Kayıt Çıkışı, Orta Derecede Sönümlü, Ses Mikseri Stereo Sistemi

₺ 65.40
sayı
Mağazada

Dengeli mikrofon XLR girişi ve dengeli hat girişi, 3 bantlı kanal denkleştirme.1 Kanal bağımsız kayıt çıkışı ve izleme portu ile.2 Kanal sinyal girişi ve 1 kanal stereo sinyal girişi ile.Düşük gürültü, yüksek doğruluk mikrofon preamplifikatör ile mükemmel ses kalitesi.1 Ana kanal çıkışı, 1 set yardımcı kanal çıkışı ve dönüş arayüzü ile.Özellik : 1. 2 Kanal sinyal girişi ve 1 kanal stereo sinyal girişi ile2. 1 Ana kanal çıkışı, 1 set yardımcı kanal çıkışı ve dönüş arayüzü3. 1 Kanal bağımsız kayıt çıkışı ve izleme portu ile4. Düşük gürültü, yüksek doğruluk mikrofon preamplifikatör ile mükemmel ses kalitesi5. Dengeli mikrofon XLR girişi ve dengeli hat girişi, 3-band kanal ekolayzırözelleştirme : Öğe Türü : Ses karıştırıcıboyutu : Yaklaşık. 32x24x4 cm / 12.6x9. 4x1. 6 inçürün Tanıtımı : Bu mikser, ses kartı olan çok amaçlı 7 kanallı bir mikserdir.Metal kasa USB ile bir dokuya sahiptir ve connections.It kullanıcıların ev müzik prodüksiyonu, web yayını, K şarkı kapağı ve diğer ihtiyaçlarının ihtiyaçlarını karşılayabilir.Ürün Özellikleri : Mikser, giriş kazancı ve yüksek ve bas regülasyonu, kondenser mikrofonlardan doğrudan güç kaynağı için dahili 48 V fantom güç kaynağı, yüksek çözünürlüklü kulaklık çıkış portu, MP3 çalar, alıcı ve PC ses kartı ile donatılmıştır.Güç kaynağına bağlanmak için güç kullanın Paket listesi : 1 x Mikser1 x Adaptör1 x Kullanım Kılavuzu .

Ana özellikleri

Item Type:
Sound Mixer
Size:
Approx. 32 x 24 x 4cm / 12.6 x 9.4 x 1.6in
Product Introduction:
This mixer is a multi-purpose 7-channel mixer with a sound card. The metal case has a texture with USB and for connections. It can meet the needs of users' home music production, webcasting, K song cover and other needs.
Product Features:
The mixer is equipped with input gain and high and bass regulation, built-in 48V phantom power supply for direct power supply from condenser microphones, high-definition headset output port, MP3 player, for receiver, and PC sound card connected.
Use power to connect to power :
Package List:
1 x Mixer1 x Adapter :
1 x User Manual  :

Müşteri seçim