• Son
Aıvıtuvın Tavşan Kafesi Kapalı Tavşan Kafesi Açık Tavşan Evi tavşan kafesi ile Derin Sızdırmaz Plastik Tepsi (2 Takım Ambalaj)

Aıvıtuvın Tavşan Kafesi Kapalı Tavşan Kafesi Açık Tavşan Evi tavşan kafesi ile Derin Sızdırmaz Plastik Tepsi (2 Takım Ambalaj)

₺ 210.30
sayı
Mağazada

★ SONSUZ genişletilmiş tasarım, eğlenceli dönüşüm için iki kombinasyon yolu sağlar.Ya da ayrı yaşaması gereken tavşan için iki ayrı tavşan kulübesine dönüştürülebilir. ★ İki yükseltilmiş uyku evi ve kalem, süper büyük bir evcil hayvan krallığı yaratır.Ekstra yan kapılar ve ön kapılar, tavşanın aktivitesinin tam bir görünümünü sağlar, kafesi yakalamak ve temizlemek çok kolaydır. ★ İki DERİN çekme tepsisine sahip tavuk kümesinin temizlenmesi kolaydır.Kaliteli plastik tepsiler asla sızıntı yapmaz veya paslanmayacaktır, rahat bir dinlenme ve yuvalama alanı sağlar.Asfalt çatılı büyük tavuk evi, kümes hayvanlarının yoğun ışığa maruz kalmasını önler ve yağmurlu günlerde bile dışarıda çalışabilir.Yırtıcıya dayanıklı yaylı mandal, ördekinizi güvende tutar. ★ Asfalt çatılı büyük tavuk evi, kümes hayvanlarının yoğun ışığa maruz kalmasını önler ve yağmurlu günlerde bile dışarıda çalışabilir.Yırtıcıya dayanıklı yaylı mandal, ördekinizi güvende tutar. ★ Önceden delinmiş deliklerle kolay montaj.Genel boyut : 113.4 "L x 21.3" W x 33.4 " H .Tavuklar, tavşanlar, kobay, ördek ve diğer küçük hayvanlar için mükemmel barınak.Bu ürün 2 karton kutu paketi ile birlikte gelecektir.Bölgeye en uygun ve evcil hayvanınızı memnun edecek iki konfigürasyon.Yan paneli çıkararak 2 tavşan kulübesini kolayca birleştirin.Kolay Kombinasyon İçin Çıkarılabilir Yan Kapılar.Genel boyut : 113.4" L x 21.3" W x 33.4" H. Bu ürün 2 karton kutu paketi ile birlikte gelir.Bölgeye en uygun ve evcil hayvanınızı memnun edecek iki konfigürasyon.Yan paneli çıkararak 2 tavşan kulübesini kolayca birleştirin.Kolay Kombinasyon için Çıkarılabilir Yan kapılartüm boyut : 113.4 "L x 21.3" W x 33.4 " H.

Ana özellikleri

Müşteri seçim