• Son
Kobalt Kaplama Matkabı, Çeşitli Malzemelerin Delinmesi için Çapak Alma için Yüksek Hızlı Çelik Matkap Ucu Adım Matkap Ucu Profesyonel(4-12

Kobalt Kaplama Matkabı, Çeşitli Malzemelerin Delinmesi için Çapak Alma için Yüksek Hızlı Çelik Matkap Ucu Adım Matkap Ucu Profesyonel(4-12

₺ 31.17
sayı
Mağazada

Kobalt kaplama sürtünmeyi ve çalışma sıcaklıklarını azaltır ve ömrünü uzatır. life.No merkezi zımba ihtiyacı, kırılması kolay değil, çapak alma, pah kırma ve açma için kullanılabilir.Yüksek aşınma direnci, yüksek tokluk ve yüksek mukavemetli esneklik.Yüksek hızlı çelik malzemeden yapılmış, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Paslanmaz çelik kılavuz çekme çeliği, ahşap, ince demir, alüminyum alaşımı, neme dayanıklı tahta, PVC tahta vb.Gibi çeşitli malzemeleri delmek için yaygın olarak kullanılır.Özellik : 1. Kobalt kaplama sürtünmeyi ve çalışma sıcaklıklarını azaltır ve ömrünü uzatır.2. Merkez zımbaya gerek yok, kırılması kolay değil, çapak alma, pah kırma ve açma için kullanılabilir3. Yüksek aşınma direnci, yüksek tokluk ve yüksek mukavemetli esneklik4. Yüksek hızlı çelik malzemeden yapılmış, dayanıklı ve uzun ömürlü5. Paslanmaz çelik kılavuz çekme çeliği, ahşap, ince demir, alüminyum alaşımı, neme dayanıklı tahta, PVC tahta vb.Gibi çeşitli malzemeleri delmek için yaygın olarak kullanılır.Şartname : Öğe Türü : Adım Matkap ucu Malzeme : Yüksek Hızlı Çelik Standart(isteğe bağlı) : 4-12(5 adım ), 4-12(9 adım), 4-20, 4-32.w-e-metin tablosu td,.w-e-metin tablosu th,;.w-e-metin tablosu, Paket Listesi : 1 x Adım Matkap ucu Not : 1. El matkapları ve masa matkapları paslanmaz çeliği açmak için kullanılabilir, plakalar el matkabı ile 1 mm içinde açılabilir ve 2-3mm plakalar masa matkapları ile açılabilir.2. Paslanmaz çelik açıklığın hızı hızlı olamaz, birkaç yüz dönüş olabilir3. İşleme sırasında soğutma için su enjeksiyonu veya kesme sıvısı kullanmak en iyisidir, bu da matkabın ömrünü etkili bir şekilde uzatabilir.

Ana özellikleri

Item Type:
Step Drill Bit
Material:
High Speed steel
Standard(optional):
4-12(5 steps ), 4-12(9 steps), 4-20, 4-32
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Step Drill Bit :
1. Hand drills and table drills can be used for opening stainless steel, plates can be opened within 1mm by hand drill, and 2-3mm plates can be opened with table drills. :
2. The speed of the stainless steel opening can not be fast, a few hundred turns can be :
3. It is best to use water injection or cutting fluid for cooling during processing, which can effectively extend the life of the drill. :

Müşteri seçim