• Son
TJLSS Çok Fonksiyonlu, Ağır Hizmet Tipi, Emek Tasarrufu Sağlayan, İki Yönlü Hızlı Anahtar, Her İki Yönde 5 Adet / Takım Yerli

TJLSS Çok Fonksiyonlu, Ağır Hizmet Tipi, Emek Tasarrufu Sağlayan, İki Yönlü Hızlı Anahtar, Her İki Yönde 5 Adet / Takım Yerli

₺ 425.49
sayı
Mağazada

Pozitif ve negatif ayar için tek tuşla ayar : Kullanım sırasında yönü ayarlamak için döner düğmeyi çevirmeniz yeterlidir.Tek parça sap : endüstriyel kalite, genel ısıl işlem, yüksek sertlik.Yakın anastomoz daha pratiktir : büyük tork, uzun ömür, kullanımı kolaydır.Dar alanlar için iyi bir yardımcı : kullanımı kolay, dar alanlarda kullanıma uygundur.Uygulanabilir : bina inşaatı, üretim atölyesi, motosiklet bakımı, otomobil bakımı, mekanik muayene, torna yükleme ve boşaltma.Pozitif ve negatif ayar için tek tuşla ayar : Kullanım sırasında yönü ayarlamak için döner düğmeyi çevirmeniz yeterlidir.Tek parça sap : endüstriyel kalite, genel ısıl işlem, yüksek sertlik.Yakın anastomoz daha pratiktir : büyük tork, uzun ömür, kullanımı kolaydır.Dar alanlar için iyi bir yardımcı : kullanımı kolay, dar alanlarda kullanıma uygundur. : İnşaat, üretim, atölye, motosiklet bakım, oto bakım, mekanik muayene, torna yükleme ve boşaltma için geçerli.Ücretsiz sökülmesi adı : Cırcır Anahtarı Set Material : karbon steel Total ağırlık : 912g Model : 35505 Specification : 6/8/10/11/12/13/14/17/19/21mm Handy araç kullanımı : endişe etmeyin, bir master Multi dönüşüyor-giymek kolay diş cırcır tasarım : büyük taşıyan bir yüzey değil, kaymaz, ve daha fazla emek-eşya saving Number : 5notes : manuel ölçüm Nedeniyle, lütfen 1-3mm fark izin.Monitörler ve farklı ışıklar farklı olduğundan, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir.anlayışın için teşekkür ederim.Nedeniyle farklı ekran ve farklı ışık, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir.anlayışınız için teşekkürler.Anlayışınız için teşekkürler.

Ana özellikleri

6/8/10/11/12/13/14/17/19/21mm :
Handy tool use:
worry-free dismantling, turning into a master
Multi-tooth ratchet design:
large bearing surface, not easy to wear, non-slip, and more labor-saving
Number of wrenches:
5
notes:
Due to manual measurement, please allow 1-3mm difference. :
Because monitors and different lights are different, the picture may not show the actual color of the item. thank you for understanding. :
Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Müşteri seçim