• Son
Mücevher Kutusu cam ışık lüks yaratıcı düğün hediyesi ev Modeli Odası Dresser masaüstü dekorasyon dekorasyon H-2020-12-11 (Renk:

Mücevher Kutusu cam ışık lüks yaratıcı düğün hediyesi ev Modeli Odası Dresser masaüstü dekorasyon dekorasyon H-2020-12-11 (Renk:

₺ 679.32
sayı
Mağazada

Plan satın alma tarihinden itibaren başlar.Kazalardan, lekelerden, yırtılmalardan ve yırtılmalardan kaynaklanan ürün hasarları ilk günden itibaren karşılanır.Ürün arızaları ve arızaları üretici tarafından karşılandıktan sonra karşılanır. warranty.No onarım için ek maliyetler - parçalar, işçilik ve nakliye-hepsi dahildir.Kolay talep süreci-mobil uygulama, çevrimiçi veya telefon aracılığıyla 7/24 istediğiniz zaman talepte bulunun.İstediğiniz zaman iptal edin, ilk 30 gün içinde tam geri ödeme yapın.Hediyelerle devredilebilir. Material Malzeme : cam, pazen, donanım, ayna. Practicality Pratiklik : Diğer mücevher kutuları gibi yüksek aşınma direnci ve kirlilik direnci.Her ayrıntıda hassas.Daha kalın deri kullandık.Dikiş, işçiliğimizin mükemmel olduğunu gösterir.Mücevherat dayanıklıdır : Kurşunsuz yapıştırıcıdır, bu nedenle günlük kullanımda sağlık sorunlarını önleyebilir. selection Hediye seçimi : Çok yönlü bir mücevher kutusu olarak, kolyeler, bilezikler, saatler, küpeler, küpeler, saç tokaları, kol düğmeleri, broşlar ve diğer mücevherler için uygundur. Design Tasarım : Mükemmel düzen tasarımı, güzel görünüm, basit yapı ve mükemmel işçilik.Kompakt boyut, anahtar kilitler ve tutamaklar bu mücevher kutusunu seyahat için mükemmel kılar. Service Hizmet : Herhangi bir kalite probleminiz varsa, lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin us.Name : mücevher kutusufabrika : Cambo Yutu : Küçük : 20 * 10 * 10 cm, Büyük : 25 * 16 * 10 cmrenk : Altın Arazi, Mürekkep Jiangnan, Moda Geometrisipuçları : 1. Boyutu hakkında : manuel ölçüm, 1-3 cm hata olacak, lütfen alınan ürünün gerçek boyutuna bakın2. Renk farkı hakkında : Tüm ürünler ayni alınır, ancak çekim teknolojisi, ışık, ekran parametreleri vb.Gibi çeşitli faktörler nedeniyle., gerçek renk ile alınan fotoğraf arasında hafif bir renk farkı olacaktır.Lütfen alınan gerçek ürüne bakın, lütfen anlayın.

Ana özellikleri

Müşteri seçim