• Son
Banyo Aynası Dolabı Tıp Depolama Dolabı makyaj aynası Raflı Mutfak Duvar Dolabı Gömme veya Yüzeye Monte (Renk: Beyaz, Boyut:

Banyo Aynası Dolabı Tıp Depolama Dolabı makyaj aynası Raflı Mutfak Duvar Dolabı Gömme veya Yüzeye Monte (Renk: Beyaz, Boyut:

₺ 279.00
sayı
Mağazada

★【Su geçirmez duvara monte ayna dolabı】 - - - - - Ayna dolabı aşınmaya dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklı karbon fiber malzemeden yapılmıştır. ★【Büyük kapasiteli Raf】 - - - Banyo alanınızı düzenli hale getirmek için aynanın arkasındaki eşyaları saklamak için bir dolap vardır ve işler düzgün bir şekilde yerleştirilebilir. ★【Sessiz Menteşe】 - - - - Dolap kapısı, açılıp kapanmayı pürüzsüz, yumuşak, sessiz ve uzun ömürlü hale getiren hidrolik menteşeyi benimser. ★【Sınıflandırılmış dolaplar】 - - - - Kuru ve ıslak depolama, saklanması kolay, pürüzsüz ve bakımı kolaydır. ★【Kurulumu kolay】 - - - - Aynalı dolap montaj deliklerine sahiptir ve duvara monte edilebilir.Önce vida deliklerinin mesafesini ölçün, vidaları sabitleyin ve ardından aynayı duvara takın, bu da basit ve kullanışlıdır. ★ Alüminyum alaşımlı su geçirmez ayna dolabı ıslak ve kuru kategorilerde saklanabilir ve banyonuzu daha düzenli hale getirmek için vazgeçilmez bir öğedir. Oo ecza dolabını*73cm 35.4/ 73cm 39.3/ *5.3*yükleme Tarzı duvara monte 28.7 inç , ●Kalınlık : 13.5 cm / 5.3 inç●Kurulum : Basit●Uygulama özellikleri*5.3*28.7 cm , 100*13,5* : su Geçirmez ayna● Malzeme : Karbon fiber malzeme● Renk : Mavi , Kahverengi , Beyaz●Boyutu : 90*13.5 kesik ve darbelere● Adı önlemek için, oo ABS güvenlik köşe koruyucu elli-elli veya sağ-sol takılabilir : öğeleri düzenlemek ve saklamak.●Uygulama alanı : mutfak, oturma odası, yatak odası, banyo, otel ve diğer birçok yer.Note Not : Bu mağaza sadece ayna dolapları satıyor ve başka ürünler içermiyor.color Renk hakkında : ürün resimleri ayni alınır.Işığın, fotoğrafçılığın ve ekranın etkisi nedeniyle, ürünün rengi biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek ürüne bakın.mirror Bu aynalı dolabı beğendiyseniz, lütfen eve götürün ya da aralarından seçim yapabileceğiniz başka stillerimiz var!.

Ana özellikleri

Müşteri seçim