• Son
ıFCOW 126 adet/takım Taşınabilir Seyahat Dikiş Kiti Iğne ve Iplik Kiti DIY Başlayanlar için Acil Kullanım için Kadın

ıFCOW 126 adet/takım Taşınabilir Seyahat Dikiş Kiti Iğne ve Iplik Kiti DIY Başlayanlar için Acil Kullanım için Kadın

₺ 83.97
sayı
Mağazada

[KOMPLE SALINCAK KİTİ] - Dikiş ipliği, iğneler, iğneler, dikiş sökücü, diş açma, kroşe kancası, makas, metal yüksükler, makas ve diğer araçları içerir. [HER AİLE için DİREK VAR] - Bu nihai kit, eksik düğmeleri ve yırtık dikişleri onarmak gibi günlük yaşamda ihtiyaç duyacağınız en temel dikiş araçlarını içerir, bu kit hepsini yapabilir. [KOMPAKT ve taşınabilir] - Her temel aleti güvenli ve iyi organize tutmak için siyah bir fermuarlı kutu ile paketlenmiştir.Küçük boyutlu ve hafif, seyahat ve kamp için taşıması kolay. [MÜKEMMEL HEDİYE] - Anne, büyükanne, kampçılar, üniversite öğrencileri, DIY crafter veya dikişe ilgi duyan veya dikişe başlamak isteyen herkes için ideal bir hediye. [KOMPLE SALINCAK KİTİ] - Dikiş ipliği, iğneler, iğneler, dikiş sökücü, diş açma, kroşe kancası, makas, metal yüksükler, makas ve diğer araçları içerir. [HER AİLE için DİREK VAR] - Bu nihai kit, eksik düğmeleri ve yırtık dikişleri onarmak gibi günlük yaşamda ihtiyaç duyacağınız en temel dikiş araçlarını içerir, bu kit hepsini yapabilir. [KOMPAKT ve taşınabilir] - Her temel aleti güvenli ve iyi organize tutmak için siyah bir fermuarlı kutu ile paketlenmiştir.Küçük boyutlu ve hafif, seyahat ve kamp için taşıması kolay. [MÜKEMMEL HEDİYE] - Anne, büyükanne, kampçılar, üniversite öğrencileri, DIY crafter veya dikişe ilgi duyan veya dikişe başlamak isteyen herkes için ideal bir hediye.

Ana özellikleri

Item Name:
Travel Sewing Kit
Color:
As Shown
Material:
Metal + Plastic
Quantity:
126pcs/set
Note:
 
Please allow 1-3cm (0.4-18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :
Thank you for your understanding, nice day! :
Package Includes:
22 x Thread Spool :
1 x Needle Cushion(Color Random) :
40 x Color Pins :
30 x Needle :
3 x White Buttons :
3 x Black Buttons :
1 x Threader :
1 x Magnifying Glass :
1 x Plastic Sweater Needle :
1 x Seam Ripper :
1 x Pen :
1 x Nail Clippers :
1 x Scissors :
4 x Snap-fasteners :
5 x Pins :
1 x Crochet Hook :
5 x Cylinder Needle :
2 x Metal Thimbles :
1 x Tweezers :
1 x Carry Box :
22 x Thread Spool 1 x Needle Cushion(Color Random) 40 x Color Pins 30 x Needle 3 x White Buttons 3 x Black Buttons 1 x Threader 1 x Magnifying Glass 1 x Plastic Sweater Needle 1 x Seam Ripper 1 x Pen 1 x Nail Clippers 1 x Scissors 4 x Snap-fasteners 5 x Pins 1 x Crochet Hook 5 x Cylinder Needle 2 x Metal Thimbles 1 x Tweezers 1 x Carry Box :

Müşteri seçim