• Son
Xuee Siyah kayan ambar kapısı Kolu Mutfak / Mobilya / Dolap / Dolap / çekmece kolu kayan ambar kapısı Garaj döken (2 adet)

Xuee Siyah kayan ambar kapısı Kolu Mutfak / Mobilya / Dolap / Dolap / çekmece kolu kayan ambar kapısı Garaj döken (2 adet)

₺ 32.97
sayı
Mağazada

★Yüksek kalite : Kapı kolu, dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve yüksek sertlikte alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır. anti-aging.It ister içeride ister dışarıda kullanın, zorlu koşullara dayanabilir. outdoors.At aynı zamanda pürüzsüz, sade ve zariftir. ★Yenilikçi tasarım : Kaplamalı yüzeye sahip tutamak pürüzsüz ve mükemmel el hissi sağlayabilir.Yivli kenarlar ve oval iç parmak gerginliği kazara yaralanmaları önleyebilir ve daha rahat bir his sağlayabilir. ★Kurulumu kolay : Paket doğru montaj donanımını (8 vida) içerir, sadece vidaları saptaki deliklerden geçirin ve ardından başlamak için delikler açın using.It çeşitli ahşap kapılara kolayca ve hızlı bir şekilde monte edilebilir. ★Çeşitli kullanımlar : Bu yüksek kaliteli siyah ahır çelik kapı kolu, iç ve dış kapılar, kapılar, garajlar, ahırlar, hangarlar, dolaplar, sürgülü kapılar için kullanılabilir.Tasarımı, sadece iç dekorasyon için lüks bir üst düzey dekorasyon olarak değil, aynı zamanda büyük ahır kapılarının, kapıların, ahırların veya garajların rustik cazibesini arttırmak için kullanılmasına izin verir. ★Daha kalın kapı panelleri için kullanmak istiyorsanız, kapıya uyacak daha uzun vidalar satın alabilirsiniz.İki parçalı antika kapı kolu
Pürüzsüz ve zarif; modern tasarım
Sürgülü ahşap kapılar, dolaplar, dolaplar, çekmeceler vb.İçin idealdir.
Sürgülü kapı kolları iç ve dış kapılar, kapılar, garajlar, ahırlar, hangarlar, dolaplar, sürgülü kapılar için kullanılabilir.
Sadece iç dekorasyon için lüks bir üst düzey dekorasyon olarak değil, aynı zamanda büyük ahır kapılarının, kapıların, ahırların veya garajların rustik cazibesini arttırmak için de kullanılabilir.
Paket içeriği :
2x kolu
.

Ana özellikleri

Müşteri seçim