• Son
Kablosuz Uzaktan Kumandalı Dongng 3D Sanal Gerçeklik VR Kulaklık, Filmler, IMAX ve Oyun Oynamak için VR Gözlükleri (Beyaz)

Kablosuz Uzaktan Kumandalı Dongng 3D Sanal Gerçeklik VR Kulaklık, Filmler, IMAX ve Oyun Oynamak için VR Gözlükleri (Beyaz)

₺ 80.70
sayı
Mağazada

[SES EFEKTİ] Sanal Gerçeklik Kulaklık kullanır Yüksek Hızlı Ses gürültü olmadan, düşük enerji tüketimi, 25 saat görünümü, panoramik ses surround ses, geniş alan için pil ömrü, gerçek ses efektleri ve canlı etkisi reverb + 4 çeşit 6 çeşit-zaman kulak dönüş, yüksek sadakat giriş akışı kablosuz. [LENS] Sanal Gerçeklik Kulaklık 52 MM büyük lens anti-Blu-ray teknolojisi kullanır, mavi ışığa karşı korumak için geniş görüş açısı, size görsel zevk veren, ama aynı zamanda gözlerinize iyi bir bakım veren. [KÜÇÜK VE KATLANABİLİR tasarım]Sanal Gerçeklik Kulaklığı katlanabilir, 157×119mm düşündüğünüzden daha mini, katlanabilir özellikler, daha küçük boyut ve taşıması daha kolay. [RAHAT DERİ] Çeşitli soğutma çözümleri, daha iyi havalandırma, cilt dostu gözenekli deri kumaş, nefes alabilen ve opak olan Sanal Gerçeklik Kulaklığı. [FARKLI BOYUTTAKİ CEP telefonlarıyla UYUMLU] Sanal Gerçeklik Kulaklığı 4.7-6.5 inç içindeki akıllı telefonlarla uyumludur, sabit tasarımlı cep telefonlarının düşmesi kolay değildir. 1. Kulak tipi tasarım sızıntıyı azaltır ve tüm vücut hisseder2. Kablosuz kulaklık bağlantısı, tek tıklamayla ses titreşiminin akıllı analizi, telefonu ücretsiz yanıtlama / kapatma3. Hafif ve rahat, VR Kulaklığın toplam ağırlığı sadece 395g'dir, ağır basınç olmadan 3 D deneyiminin keyfine varacaksınız ve ayarlanabilir kafa bandı daha rahat bir kullanım için vr'yi yüze daha yakın hale getiriyor.4. Sanal Gerçeklik Kulaklığı gerçekten olağanüstü bir video oyunudur system.By uyumlu bir akıllı telefonu ön panele sıkıca takarak 360 derecelik bir dünyada oynayabilirsiniz, tek sınırlama hayal gücüdür.Daha iyi, sanal roller coaster binmek ve VR videoları izlemek görülmemiş thrills Product parametreleri yaşamaya bile : eğer herhangi bir sorunuz Varsa kulaklık, saç bandı dahil (katlanır sonrası)Ürün İsmi : Sanal Gerçeklik Headset Lens çapı : 52 mm yuvarlak lens Vision ayarı : myopia Headphone birim 400 derece yakını 200 derece : 50mm çap, 112±3d B (1 KHZ)Şarj güç kaynağı : USB interface Machine boyutu : 140 × 182 × 115mm Makine ağırlığı : 395g (, zaman içinde lütfen bizimle irtibata geçiniz, 24 saat içinde sorunuza cevap verecektir.

Ana özellikleri

Müşteri seçim