• Son
Mika Tozu Pigmenti 15 Renk - Reçine Renk Pigmenti, Tırnak Sanatı, Sabun Boyama, Zeytinyağı Sabunu, Alkol Spreyi Vb.Için Kullanılır.

Mika Tozu Pigmenti 15 Renk - Reçine Renk Pigmenti, Tırnak Sanatı, Sabun Boyama, Zeytinyağı Sabunu, Alkol Spreyi Vb.Için Kullanılır.

₺ 84.60
sayı
Mağazada

(6”*4”) biz büyük buz tepsisi-Mika tozu-Sabun renklendirici : 2 renk Alkollü spreyler Operasyon : - limon esansiyel yağı -10 damla küçük bir kase ve karıştırmak alkol seçtiğiniz (renk) mika tozu 1 çay kaşığı ve 1 çay kaşığı Hazırlamak iyi bir hamur oluşturmak için Kalıp Zeytinyağı sabunu : 1 bardak küp sabun uygulama : Mücevher Sabun Formülü-Beyaz gliserin sabun : 1 fincan sabun küp. - Mikrodalgada 1 su bardağı beyaz gliserin sabunu ve 1 su bardağı zeytinyağı sabunu eritmek için, ayırmak ve servis yapmak için büyük bir buz küpü tepsisi kullanın. (çoğu sabun mikrodalgada 30 saniye boyunca yüksek sıcaklıkta erir, çıkarılır ve iyice karıştırılır.- Her sabun karışımına 5 damla limon otu esansiyel yağı ekleyin. - Mika gücü ve uçucu yağ karışımını eritilmiş beyaz gliserin yağı sabununa dökün ve birkaç damla leke ekleyin.Eritilmiş zeytinyağı sabununa birkaç damla leke ekleyin.Bunları karıştırın ve bir sabun karışımı oluşturmak için sabunu kalıba dökün. - Hava kabarcıklarını gidermek için karışımın yüzeyini bir alkol spreyi ile hafifçe püskürtün.Karışımı katılaştıktan sonra kalıptan çıkarın. - Her parçayı bir sanat kesici ile kesin, genellikle mücevherin görünümünü oluşturmak için 6-10 parçayı çıkarın.Uyarı : Biz dolu şişeleriz, çünkü toz iyidir ve nakliye sırasında batacaktır, bu yüzden dolu şişeler olmayabilir.Paket içeriği : 15 x Mika tozu.

Ana özellikleri

Müşteri seçim