• Son
Masa Örtüsü, Su Geçirmez Yağ - Anti-haşlanma Dikdörtgen Masa Örtüsü, Aile Yemekleri Veya Toplantılar Mutfak Masa Örtüsü (Renk:

Masa Örtüsü, Su Geçirmez Yağ - Anti-haşlanma Dikdörtgen Masa Örtüsü, Aile Yemekleri Veya Toplantılar Mutfak Masa Örtüsü (Renk:

₺ 209.10
sayı
Mağazada

★ Yüksek malzemeler : Yüksek pamuklu ve keten kumaştan yapılmış, rahat ve cilt dostu, insan cildine zarar vermeyen, pürüzsüz ve rahat kumaş, yapışkan olmayan, etkili bir şekilde masa boyası. ★ Boyut : Çeşitli ebat ve renklerde mevcuttur, çoğu büyük katlanır büfe masası, açık piknik masaları, mutfak masaları, verandalar, bahçeler, restoranlar, aile odaları ve dekorasyonlar için çok fonksiyonlu dikdörtgen masa örtüsü. ★ Zarif tasarım : Düşük anahtar renkler size temiz bir his ve şık bir vizyon getirerek masanızı daha rafine hale getirir. ★ Dekor ve çok yönlülük : Bu güzel masa örtüleri, dekoratif veya işlevsel olsun, iç ve dış mekan yemek etkinliklerini tamamlar. Oo masaüstü boyutu önerilen : Kare masa örtüsü uzunluğu ve genişliği = masaüstü uzunluğu sarkıt * 2, yuvarlak masa örtüsü uzunluğu = masaüstü çapı sarkıt boyutu * 2, Bu ürün sadece masa örtüsü, başka öğeler içerir, desen yönü rastgele resim sadece referans içindir, verilen şey gerçek yüksekliği. ?Masa örtüleri çeşitli renk ve boyutlarda mevcuttur, piknikler, partiler, duşlar, akşam yemekleri, günlük kullanım vb.İçin çok iyidir.* Adı : masa Örtüsü 70cm Malzeme : kumaş Ebat : 70*100*140cm 140*140cm 140*160 cm, 140*180cm 140*200 cm 140*220cm 140 250 cm** Bu kapak kapalı veya açık piknik masaları, tablolar, depolama, tablolar, vb için uygundur dört mevsim● Uygulama deseni : düz* Tarz : modern* Uygulanabilir sezon : : *.● masaüstünüzü dökülmelerden ve lekelerden koruyun ve masaüstünüzü zarif bir şekilde yerleştirin● Masanızı ve mutfağınızı daha parlak ve daha parlak hale getirmek için bu masa örtüsünü kullanın ● Günlük kullanım, tatil, yemek, özel günler, akşam yemeği, brunch, hafif yemekler, barbekü, büfe, duş vb.Için uygundur.● İpuçları1. Renk sapmaları : nedeniyle ışık, parlaklık ve kontrast, fotoğraf biraz olabilirgerçek nesneden farklı.bu normal bir olgudur.2. Masa örtüsü elle kesilir ve biraz farklı boyutlarda dikilir.3. Nakliye sırasında, paket mühürlenecek ve paketi aldıktan sonra bir miktar koku olacaktır.Havalandırmada bir süre sonra koku kaybolur.

Ana özellikleri

Müşteri seçim