• Son
FAKEME Araba Kafalık Tablet Montaj Tutucu Oto Arka Koltukta Tabletler Kids - 9.5-14.5 inç Tablet için Standı

FAKEME Araba Kafalık Tablet Montaj Tutucu Oto Arka Koltukta Tabletler Kids - 9.5-14.5 inç Tablet için Standı

₺ 69.60
sayı
Mağazada

Tutucunun içindeki kauçuk, çizilmez, tabletinizi çizilmelere veya hasarlara karşı büyük ölçüde korur. 360 derece döndürme tasarımı, tabletinizi veya telefonunuzu tutucuya en uygun görüş açısına sığdırın, çok pratik.Büyük gadget araç için, çocuklar için videolar, oyun oynamak görmek, arka koltukları yolda öğrenme, elin, eğlenceli bir sürü getirmek.Kurulumu kolay, sadece metal çubuğu araba koltukları çubuğunuza klipsleyin ve tutucuyu üzerine takın.Tutucu için yüksek kaliteli ABS malzemeden ve çubuk için alüminyum alaşımdan yapılmış, uzun süre kullanım için yeterince dayanıklıdır.Açıklama : -Tutucu için yüksek kaliteli ABS malzemeden ve çubuk için alüminyum alaşımdan yapılmış, uzun süre kullanım için yeterince dayanıklıdır. - 360 derece döndürme tasarımı, tabletinizi veya telefonunuzu tutucuya en uygun görüş açısına sığdırın, çok pratik. - Kurulumu kolay, metal çubuğu araç koltuklarınızın çubuğuna klipsleyin ve tutucuyu üzerine takın. - Tutucunun içindeki kauçuk, çizilmez, tabletinizi çizilmelere veya hasarlara karşı büyük ölçüde korur. Çocuklar videolar, oyun oynamak görmek, arka koltukları yolda öğrenme, elini bedava - harika gadget araç için eğlenceli bir sürü getirmek.Özellikler : L-071-1+N - Malzeme : Alüminyum Alaşım+ABS Boyutu : 56.5 x 23 X5 - Tipi : Araba Kafalık Mount - Model : .5cm/22.2 x 9.1 x 2.6 inç Uygundur : en 9.5-14.5 inç Tablet veya 7-10.Paketi (Seçenek)5 inç Telefon 1 : (Seçenek)1 Adet Araba Kafalık Mount1 Adet Telefon tutucu 1 Adet Manuel : İçerir.Izin lütfen 1 ~ 3 cm hata nedeniyle manuel ölçüm, teşekkürler.2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Lütfen anlayın, teşekkür ederim.Sizin memnuniyetiniz bizim priority.So memnuniyetinizi karşılamak için en kaliteli ürün ve hizmetleri sunacağız.

Ana özellikleri

- Type:
Car Headrest Mount
- Model:
L-071-1+N
- Material:
Aluminum Alloy+ABS
- Size:
56.5 x 23 x6.5cm/22.2 x 9.1 x 2.6 inch
- Suitable:
For most 9.5-14.5 inch Tablet or 7-10.5 inch Phone (Options)
Package Includes:
1 Piece Car Headrest Mount :
1 Piece Phone holder (Options) :
1 Piece Manual :
1.Please allow 1~3 cm error due to manual measurement, thanks. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Müşteri seçim